Főoldal Filmek [D23] Még “nagyon sokára” nem lesz új X-Men; a Fantasztikus Négyes castingja még mindig folyamatban van
Filmek

[D23] Még “nagyon sokára” nem lesz új X-Men; a Fantasztikus Négyes castingja még mindig folyamatban van

Sokan csalódott, amiért nem jelentették be a Fantasztikus Négyes felállását.

519
Fantasztikus Négyes

Bár sokan azt várták, hogy Kevin Feige és a Marvel Studios tegnap bejelenti a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját, és külföldi szakújságírók arról értesültek a helyszínen, hogy még mindig dolgoznak a szereplőválogatáson, ezért nem jelentette be senkit szombaton. Egyedül Matt Shakman rendező kapott megerősítést.

Kevin Feige és a Marvel Studios a szombati napon egy eseménydús bemutatóval várta a rajongókat. Több előzetest is bemutattak és rengeteg exkluzív felvételt láthattak a helyszínre kilátogatók, köztük a Mennydörgők csapatával is megismerkedhettek, valamint a rajongók látták a The Marvels első felvételeit is zárt ajtók mögött.

Bár a Marvel Studios a várakozásoknak megfelelően hozta a kötelezőt, egyesek mégis csalódottak a tegnapi nap után, amiért a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját nem jelentették be. Csak találgatni lehet, hogy miért nem jelentették be őket, de a Deadline munkatársa, Justin Kroll a dolgok mélyére ásott, hogy Kevin Feige miért annyira titokzatos a filmmel kapcsolatban.

A szakújságíró szerint “Feige a legtöbbször nem akar nagy szereposztási döntéseket hozni anélkül, hogy a film rendezőjétől ne kapna beleegyezést”, és mivel Matt Shakman (WandaVízió; Trónok harca) csak nemrég került a fedélzetre, nagyon valószínűtlen, hogy az ő közreműködése nélkül bebetonozták volna a szereposztást. Benne van a pakliban, hogy az elmúlt hónapokban szárnyra kapott hírek közül néhányan Jon Watts rendező jelöltjei voltak, de persze még elképzelhető, hogy Shakman is bennük látja meg a tökéletes jelöltet az adott szerepekre.

Krollnak volt egy másik észrevétele. Véleménye szerint az X-Menek bemutatására a Marvel Moziverzumban még nagyon sokat kell várnunk, és hozzáfűzte, hogy “egy író kiválasztásán kívül egy ideig nem valószínű, hogy bármilyen szereposztási döntés születik”. Ez rácáfol a közelmúltban hallott X professzor vagy Magneto pletykákra, és egyre inkább tűnik az egész online híresztelés szenzációhajhászásnak.

Az újságíró szerint az X-Menek új filmje valamikor a következő négy évben fog elkészülni, de még nagyon messze vagyunk attól. A Marvel Studios jelenleg az MCU 4-6. fázisán dolgozik, szóval azon sem lepődnénk meg, ha a mutánsok csak a 7. fázisban mutatkoznának be.

X-Men Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.