Főoldal Filmek [D23] Gal Gadot benne lenne, hogy a Marvel és a DC Comics közös filmet csináljon
Filmek

[D23] Gal Gadot benne lenne, hogy a Marvel és a DC Comics közös filmet csináljon

Gal Gadot igent mondana egy olyan filmre, amiben a Marvel és a DC Comics hősei közösen harcolnak.

367
Marvel DC

A Marvel és a DC Comics rajongói évtizedek óta rivalizálnak egymással, és mint minden márkahűségen alapuló rivalizálás, ez is eléggé eldurvulhat az utóbbi időben. Ez azonban nem akadályozta meg a két képregénykiadó közös együttműködését a múltban, beleértve a különleges crossover eseményeket is. Ami pedig a filmes univerzumokat illeti, vannak olyan színészek és színésznők, akik mindkét franchise-ban kaptak már szerepet.

A Wonder Woman színésznője, Gal Gadot egyike azoknak a figuráknak, akik meglehetősen jóban vannak mind a Marvel Studios, mind pedig a DC Films készítőivel. Gal Gadot a D23 Expo egyik vendége volt, ahol Rachel Zegler színésznővel népszerűsítették az élőszereplős Hófehérke című filmet. Az Access Hollywood rákérdezett Gadotnál arra, hogy a Marvel Studios és a DC Films készíthet-e a jövőben közös filmet. Erre a kérdésre a választ nem tudjuk, de az már biztos, hogy a színésznő nem zárkózik el a lehetőségtől, hogy egyszer crossover készüljön.

Talán megcsinálhatnánk, hogy a Wonder Woman megjelenik a Bosszúállókban, a Bosszúállók pedig a Wonder Womanben. Nyitott vagyok, szeretem a szerelmet, és szeretem a barátaimat mind a DC-nél, mind a Marvelnél, szóval majd meglátjuk.

Gal Gadot

Gal Gadot nem egyedüli DC Extended Universe tagjai között, aki kifejezte érdeklődését egy crossover iránt. Nemrég a Black Adam sztárja, Dwayne Johnson is egy crossoverről beszélt. A két világsztár egyaránt kapott már munkát a Warner Bros.-tól és a Disneytől is. Talán a két sztár szavára adnak a stúdiónál is, s a jövőben közös filmet kapnak a Marvel és a DC hősei.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...