Wide Screen
Image default
Filmek

[D23 2019] A Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetese szerint Rey átáll a Sötét Oldalra

A D23 Expón végre bemutatták az új Star Wars: Skywalker kora előzetest, amiben Rey egy dupla pengéjű, piros fénykarddal jelent meg.

Anaheimben hétvégén megrendezésre került a D23 Expo, a Disney saját rendezvénye, ahol a Marvel Studios alkotásai mellett a messzi-messzi galaxisba is tettünk egy kitérőt. A rendezvény első napján rögtön a Disney+ streamingszolgáltató induló programjaival várták a rendezvényre kilátogatókat, itt lett bemutatva a The Mandalorian-sorozat első nyilvános előzetese is. De ezzel még nem értek véget a franchisehoz kapcsolódó hírek.

Szombaton egy Star Wars: Skywalker kora előzetessel várták a rajongókat, ami pletykák szerint jövő héten, akár már holnap befuthat. A jelenlévők elmondása alapján a trailer nosztalgia képsorokkal indított, a klasszikus trilógia képsorait elevenítette fel mielőtt rátértek volna a fő attrakcióra, a Skywalker-saga lezárására.

A The Hollywood Reporternek köszönhetően kaptunk egy rövid összefoglalót az előzetesről, melyben több tucat Csillagromboló flotta lépett be egy bolygó légkörébe, később Rey és Kylo Ren is megjelent az előzetesben, akik egy az óceán közepén megfeneklett hajófedélzetén küzdöttek, miközben hullámok csaptak magasra – erről már láttunk korábban képeket a Star Wars Celebration alatt – azonban a trailer fénypontja a végén jött, amikor Rey sötét csuklyában és egy dupla pengéjű piros színű fénykarddal jelent meg.

A színészek szavai alapján a Skywalker kora méltó befejezése lesz a történetnek, a kör bezárul a IX. résszel, ugyanakkor hétvégén azt azért sikerült megtudni, hogy Keri Russell titokzatos karaktere Poe Dameron régi pilóta barátja: Zori Bliss egy igazi gazember, akárcsak Benicio del Toro volt a Star Wars: Az utolsó Jedikben.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon