Főoldal Játékok Cyberpunk darálás a Huntdownban
Játékok

Cyberpunk darálás a Huntdownban

Megjelenési dátumot kapott a Huntdown.

451

Megjelenési dátumot kapott a Huntdown.

Május elsején még a fű sem nőtt, így a radarunk alatt becsúszott a Huntdown trailere. A hosszú hétvégéből felocsúdva azonnal lecsaptunk rá, ezzel is csillapítva a Cyberpunk 2077 megjelenéséig égető étvágyunkat a téma iránt. Ugyanis ez az oldalra scrollozó, klasszikus időket megidéző indie darab, akár lehetne a CD Project Red játékának a beharangozója is, annyira jól elkapta annak hangulatát és vonultatja fel mellé a 80-as évek B kategóriás sci-fijeinek narratíváját.

A Huntdown múltja egészen a 2016-os E3-ig nyúlik vissza, ekkor leplezték le ugyanis először. Azóta a játék kiforrottabbá és letisztultabbá vált. Lényegében egy szög egyszerű árkád shooterrel állunk szemben, melyben egy különleges fejvadászcsapat tagjainak bőrébe bújhatunk. A trailer alapján pedig kijelenthetjük, hogy főhőseink nem igazán kímélik a kijelölt célpontokat és könyörtelenül felszámolják a futurisztikus várost terrorizáló bandákat.
A megjelenésre 2020. május 12-től számíthatunk PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon. PC-n a játék egyelőre Epic Games exkluzív és a Steam oldaluk szerint ez még egy évig így is marad.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.