Cyberpunk darálás a Huntdownban

Megjelenési dátumot kapott a Huntdown.

Megjelenési dátumot kapott a Huntdown.

Május elsején még a fű sem nőtt, így a radarunk alatt becsúszott a Huntdown trailere. A hosszú hétvégéből felocsúdva azonnal lecsaptunk rá, ezzel is csillapítva a Cyberpunk 2077 megjelenéséig égető étvágyunkat a téma iránt. Ugyanis ez az oldalra scrollozó, klasszikus időket megidéző indie darab, akár lehetne a CD Project Red játékának a beharangozója is, annyira jól elkapta annak hangulatát és vonultatja fel mellé a 80-as évek B kategóriás sci-fijeinek narratíváját.

A Huntdown múltja egészen a 2016-os E3-ig nyúlik vissza, ekkor leplezték le ugyanis először. Azóta a játék kiforrottabbá és letisztultabbá vált. Lényegében egy szög egyszerű árkád shooterrel állunk szemben, melyben egy különleges fejvadászcsapat tagjainak bőrébe bújhatunk. A trailer alapján pedig kijelenthetjük, hogy főhőseink nem igazán kímélik a kijelölt célpontokat és könyörtelenül felszámolják a futurisztikus várost terrorizáló bandákat.
A megjelenésre 2020. május 12-től számíthatunk PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon. PC-n a játék egyelőre Epic Games exkluzív és a Steam oldaluk szerint ez még egy évig így is marad.

Total
0
Shares
Previous Article
Star Wars: A klónok háborúja

A klónok háborúja az elmúlt évek leglátványosabb fénykardpárbaját hozta Ahsoka és Darth Maul között

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

John Boyega elárulta, ha Finn nem Reybe, s nem is Poe-ba, akkor kibe volt szerelmes a Skywalker korában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!