Csúszik a Deathloop megjelenése

A home office miatt nem sikerült időben befejezni.

A tavalyi E3-on láthattuk először a Dishonored fejlesztőinek legújabb vállalkozását, egy időhurkok köré összpontosuló akciójátékot, a Deathloop-ot. Az Arkane Studios új játékának az eredeti tervek szerint még idén decemberben meg kellett volna jelennie, a stúdió azonban hivatalos Twitterén jelezte, hogy a megjelenést néhány hónappal, 2021. második negyedévére kellett halasztaniuk.

Indokként azt hozta fel a csapat, hogy a fejlesztők egészségét és biztonságát fontosabbnak tartják annál, hogy sietni kelljen, ami valljuk be, jelen körülmények között teljesen érthető. Az otthonról leadott munkák nem teszik lehetővé, hogy időben elkészüljön a játék olyan állapotban, amilyennek megálmodták, azonban a késésért cserébe azt ígérik, a lehető legszórakoztatóbb élményt fogjuk kapni.

A tweetben az is olvasható, hogy valódi next-gen élményről szeretnének gondoskodni, hiszen a Deathloop PC mellett PlayStation 5 érkezik. Eddig nem kaptunk sok promóciós anyagot a játékról, úgyhogy bőven van még mit mutatnia az Arkane Lyon-nak, izgatottan várjuk, mi sül ki belőle. A legközelebbi viszontlátásig vigasztalódjunk a júniusi Sony játékbemutatók közt leadott gameplay trailerrel.

Total
0
Shares
Previous Article

Durvul a helyzet az Epic Games és az Apple között

Next Article

Laurence Fishburne-t meg sem keresték a Mátrix 4-gyel kapcsolatban

Related Posts