x
Filmek

Csak egy tökéletes szkript esetén kezdik forgatni a Batman-filmet

A rendező és színész, Ben Affleck elárulta, hogy addig semmit nem kezdenek el, míg nem kap hibátlan forgatókönyvet az új Batman trilógia.

Csak egy tökéletes szkript esetén kezdik forgatni a Batman-filmet
  • Publishedjúnius 24, 2016

A rendező és színész, Ben Affleck elárulta, hogy addig semmit nem kezdenek el, míg nem kap hibátlan forgatókönyvet az új Batman trilógia.

A forgatókönyvön Ben Affleck közösen dolgozik Geoff Johns-szal, és mindent megtesznek, hogy végre azt kapják a rajongók, amit a Batman Superman ellen is szerettek volna. Áprilisban sikerült meggyőzni a Warner Bros. mozirészleg fejét, Kevin Tsujiharat, hogy zöld utat engedjen az új Batman trilógiának, amelynek Ben Affleck lesz a mindenese. Rendezni és játszani is fog a filmben, és ezek mellett még marketinges feladatokat is ellát majd. A film még nem kapott megjelenési dátumot, de a DC Comics rajongók úgy tudják, hogy legkorábban 2018 október 5.-én láthatjuk az első felvonást, vagy a rákövetkező évben, 2019. november 1-én.

Collider beszélt az elmúlt héten Ben Affleck-kel Az igazság ligája kapcsán, hiszen abban a filmben is szerepet kap Batman. A riporter rákérdezett a szóló Batman-filmre is, hogy mit gondol, leghamarabb mikor kerülhet a mozikba. A színész elárulta, hogy a stúdió több alternatívával is készül, de nem biztos, hogy addigra időben be tudják fejezni a forgatókönyvet. Nem szeretnének egy félkész, összecsapott szkriptet kiadni a Batman trilógia első részéhez.

Szerintem, már megvan a dátum hozzá. Bár, nem tudom, hogy képes lennék-e az említett időpontra elkészíteni, mert nincs olyan szkript, ami kész lenne. Szóval, a napirendem szerint, addig nem fogom megcsinálni a filmet, amíg nincs olyan forgatókönyv, amiről azt gondolom, hogy jó. Voltam a dolgok végén, mikor elkezdted a munkákat, megvolt a szkripted is, de az nem volt egy jó, és tudtad, nem fog sikerülni.

Emlékszünk még az ominózus jelentre, mikor Ben Afflecket és Henry Cavillt faggatták, hogy mi történhetett Az igazság hajnalával, mit hibáztak? Ben Affleck hosszasan bámult maga elé, és csak hallgatott, próbálta kerülni a válaszokat. Vajon mi járhatott a fejében?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.