Főoldal Filmek Csak A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatására értette meg Evangeline Lilly karakterét teljesen
Filmek

Csak A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatására értette meg Evangeline Lilly karakterét teljesen

Miközben ötödik alkalommal lesz Hope van Dyne.

585
A Hangya és a Darázs

Általában igaz a színészekre, ha hosszú ideig játszanak egy szerepet, akkor idővel azonosulni tudnak a karaktereikkel, és megértik őket. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez nem megy ennyire egyszerűen, s csak hosszú idő után tudják teljes étéléssel játszani a szerepüket a sztárok. Valami hasonló történt A Hangya és Darázs sztárjával is, aki eddig nem tudott azonosulni Darázzsal.

Evangeline Lilly 2015-ben A Hangya című filmben mutatkozott be Hope van Dyne szerepében, majd visszatért A Hangya és a Darázs című folytatásban, egy rövid jelenetre szerepet kapott a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében, legutóbb pedig a Bosszúállók: Végjáték grandiózus csatajelenetében erősítette az A-Force formációt. Elmondhatjuk, hogy nem most kezdte a szuperhősködést, mégis nehézségeket okozott neki megérteni a karakterét.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, amikor elárulta, hogy egészen A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatásáig nem igazán értette Hope van Dyne-t. A tisztánlátás véget nagy segítségére volt a forgatókönyv, amiből végre teljesen megértette a hősét.

Hope egy furcsa dilemmát okozott számomra. De az igazság az, hogy nehezebbnek találtam megismerni és megérteni Hope-ot, mint bármelyik másik karaktert, akit valaha játszottam korábban […] Azt mondom, hogy miután elolvastam a [Kvantumáni] forgatókönyvét, egyfajta heuréka volt, és azt mondtam [Peyton Reed rendezőnek], hogy „ó, istenem, azt hiszem végre megértettem őt”. Szóval remélem, hogy amikor eljutunk a forgatás végére, és amikor megnézem a filmet, tudni fogom a különbséget.

Evangeline Lilly
A Hangya és a Darázs

Érdemes megjegyezni, hogy – miközben spoilerezett egy nagyot – Lilly korábban dicsérte Jeff Loveness forgatókönyvíró munkáját, egyenesen fenomenálisnak nevezte a szkriptet. Az áradozás részben annak köszönhető, hogy megvilágosodott a forgatókönyvből.

A People lapnak egy másik interjúban úgy fogalmazott, hogy nem igazán követi figyelemmel a Marvel Moziverzum eseményeit. Bevallása szerint nem nézte meg a Marvel összes produkcióját, így nem mindig van tisztában azzal, hogy mi történik körülötte az univerzumban. Az ismeretek hiánya azonban nem befolyásolják a munkájában, sőt sokat elmond a színésznő hős iránti elkötelezettségéről, hogy annak megértésén dolgozik. De nincs egyedül ezzel, emlékezzünk csak vissza Gwyneth Paltrow ciki kijelentéseire, amikor azzal sem volt tisztában, milyen rendezvényen volt, kivel találkozott a forgatáson.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmet 2023. február 13-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.