Rian Johnson

Colin Trevorrow kérésére Rian Johnson egy extra jelenetet filmezett Az utolsó Jedikhez

A Star Wars: Episode IX rendező kérésére Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó Jedik rendező megtoldotta a nyolcadik részt egy bónusz résszel.

A Star Wars: Episode IX rendező kérésére Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó Jedik rendező megtoldotta a nyolcadik részt egy bónusz résszel.

Annak idején Rian Johnson megkereste J.J. Abramst a Star Wars: Az ébredő Erő filmezése közben, hogy változtassanak a befejezésen, olybá tűnik nem volt ez máshogy a nyolcadik epizód forgatásánál sem, hiszen Colin Trevorrow is megkereste a The Last Jedi rendezőjét.

Colin Trevorrow az MTV Happy Sad Confused podcast műsorában árulta el, hogy egy extra jelenet forgatására kérte Johnsont, hogy a két epizód narratívája jobban kapcsolódjon egymáshoz.

Nem volt nagy dolog.  Nem is korrekciónak mondanám, inkább csak „Nem forgatnál egy extra jelenetet a mai naphoz?” És megcsinálta, ami nagyszerű lett. De tudod, ez is része annak az együttműködési folyamatnak, ami körülveszi a franchiset – mindenkit bevonnak a kommunikációba. Van egy afféle igazi akarás, amit mindenkitől megkövetelnek, és szerintem az egyik félreértés az, mikor van egy nagyszerű vállalatirányító, aki diktálja a sztorit, és az lesz, amit ő akar, hiszen ő árusította a legtöbb játékszert. A valóság az, hogy ez egy kis embercsoport, de miközben meg tudod, milyen nagy – és egyikőjük sem a vállalat embere, mindannyian kreatívok és mindenki őszintén reméli, hogy életük munkáját sikerül véghez vinni.

Talán még a fenti szép szavak sem fogják kellően megvigasztalni azokat a rajongókat, akik a Jurassic World után kissé kétkedve fogadták a rendezőt a Csillagok háborúja franchisenál. Amit tovább tetőz a napokban megjelent The Book of Henry című film is, ami alaposan leszerepelt a kritikusok előtt. Azért fontos kiemelnünk, hogy az Episode IX rész nem csak Trevorrow kezében van, ahogy a rendező is fogalmazott, “egy kreatív csapat áll mögötte”, akik felügyelik a munkákat. Noha, mi is szívesebben ültettünk volna mást a direktori székbe.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Hoppá! Fekete Macska és Venom is a Pókember: Hazatérés univerzumában játszódik

Next Article

Az Igazság Ligája – Supermanes előzetest mutatnak be a Comic-Con-on

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!