x
Filmek

Colin Trevorrow egy rövidfilmet forgatott a Jurassic World: Bukott birodalom befejezéséhez

Colin Trevorrow rendező 2015 után újra Jurassic World-filmet forgatott, igaz egy rövidfilmet, amit hamarosan bemutatnak a tévében is.

Colin Trevorrow egy rövidfilmet forgatott a Jurassic World: Bukott birodalom befejezéséhez
  • Publishedszeptember 12, 2019

Colin Trevorrow rendező 2015 után újra Jurassic World-filmet forgatott, igaz egy rövidfilmet, amit hamarosan bemutatnak a tévében is.

A hírt maga Colin Trevorrow csiripelte ki Twitter-oldalára, hogy egy alig több mint 8 perces kis rövidfilmet forgatott a Jurassic World: Bukott birodalom befejezéséhez. A Battle At Big Rock névre keresztelt kis filmre a Bukott birodalom cliffhangere miatt volt szükség, hiszen miután a dinoszauruszok kiszabadultak, ellepték a világot, többet nem tudtunk meg, hogy hogyan élnek egymás mellett az emberek és a hüllők.

A direktor a Collidernek a következő mondta a hamarosan érkező rövidfilmről:

Ez a rövidfilm egy családról szól miközben a Big Rock Nemzeti Parkban kempingelnek, alig kevesebb mint 20 mérföldre onnan, ahol [Bukott birodalom] befejeződött. Néhány észlelés már történt, de ez lesz az első alkalom, hogy konfrontáció alakul ki a dinoszauruszok és az emberek között.

Trevorrow az interjúban azt is elárulta, hogy két új dinoszaurusz lesz majd látható a rövidfilmben, egy Nasutoceratops, valamint egy felnőtt Allosaurus. A főszereplőket ezúttal André Holland és Natalie Martinez formálja majd meg.

A stáb teljes mértékben egyetértett azzal, hogy egy 8 perces rövidfilmet készítsünk, ami a Jurassic World filmek mellett önálló szerepet tölt be. Egy család voltunk, és hittünk abban, amit forgattunk. Olyan érzés, mintha egy indie filmről lenne szó, de hatalmas animációkkal.

Már nem kell sokat aludnunk a Jurassic World rövidfilmhez, hiszen a Battle At Big Rock premiere szeptember 15-én lesz az FX nevezetű csatornán. De nem kell szomorkodnia azoknak sem, akik nem fizettek elő a csatornára, hiszen a bemutató után online is elérhető lesz a rövidfilm.

Jurassic World

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.