x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Colin Farrell elmondása szerint brutális, R-besorolású lesz a sorozat Pingvinről

Sötétebb, brutálisabb lehet Pingvin felemelkedését bemutató sorozat.

Colin Farrell elmondása szerint brutális, R-besorolású lesz a sorozat Pingvinről
  • PublishedMarch 1, 2022

Alig néhány nap van a Batman várva várt bemutatójáig, azonban a rajongók nemcsak a film miatt lehetnek izgatottak, hanem amiatt is, hogy milyen érdekes jövő vár Matt Reeves értelmezésében Gotham Cityre. Az HBO Max streamingszolgáltató több exkluzív sorozaton is dolgozik, amelyek Matt Reeves univerzumában játszódnak majd, köztük a Gotham rendőrség és egy Oswald Cobblep sorozatai, azaz a Pingvint (Colin Farrell) feltáró spinoff-sorozata.

A brutális előzetesek után sokan csalódottan fogadták, hogy a Batman PG-13-as karikát kapott több országban (itthon 16-os karikával kerül bemutatásra), azonban Colin Farrell azzal biztatta a rajongókat, hogy a Pingvin saját sorozata R-besorolású lesz.

Magáról a sorozatról nem sokat árultak el, de a Batman után kijelenthetjük, hogy Oswald Cobblepot felemelkedéséről szól majd. Tekintve a karakter erőszakos hátterére, és most Farrell kijelentéséből következik, hogy az HBO Max sorozatával a felnőtt-korosztályt célozzák meg, azaz a legmagasabb korhatárt kapja majd, a 18-ast. Ezt most látszólag megerősítette Colin Farrell a napokban megjelent interjúban.

Colin Farrell a Rotten Tomatoesnak interjúban a Matt Reeves-szel való közös munkáról és Pingvin szerepéről beszélt, amikor szóba került a karakter önálló sorozata. A világsztár arra utalt, hogy mennyire szórakoztató lenne, ha 6-8 órát kapna a karaktere, amiből lehetőségünk nyílna megismerni jobban Pingvint, és szerinte erre a legnagyobb mód, ha sötétebben lenne a filmtől – utalva itt a korhatárra.

A Pingvin-sorozat mellett készül egy másik sorozat is, amiről annyit tudni, hogy a Gotham City rendőreinek mindennapjait bemutató sorozat már fejlesztés alatt áll, de ezzel kapcsolatban is rengeteg kérdés van. Feltehetően a Sötét lovag nem kap szerepet benne, de egyelőre ezt sem lehet biztosan állítani, mint azt sem, hogy Gordon rendőrfőnököt látjuk-e benne, vagy ha igen, mekkora szerepet játszik a sztoriban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.