Clive Owent hamarosan amerikai elnökként láthatjuk

Ryan Murphy gőzerővel készíti elő az Amrican Crime Story harmadik évadat, most a főszereplők kilétére is fény derült. .

Ryan Murphy gőzerővel készíti elő az American Crime Story harmadik évadat, most a főszereplők kilétére is fény derült.

A következő szezon bizonyos szempontból innovációt hoz majd a sorozat életében, a korábbi évadok középpontjában egy gyilkosság, és az azt követő nyomozás volt, most viszont egy egészen másfajta ügy kulisszái mögé nyerhetünk bepillantást, ugyanis megismerhetjük a Bill Clinton ellen, a híres Lewinsky-incidens után indított eljárás részleteit. Az Egyesült Államok elnökét Clive Owen, míg Lewinskyt Beanie Feldstein személyesíti majd meg. Az új évad alcíme Impeachment lesz.

Az American Crime Story első, a kritikusok és a nézők által is körülrajongott évada az O. J. Simpson-ügyet, második szezonja Gianni Versace meggyilkolását mutatta be.

Hogy az új formula hogyan fog működni, azt egyelőre nem tudjuk, ám mindenképpen bizakodóak lehetünk az impozáns szereplőgárda, és az izgalmas koncepció okán. Ryan Murphy pedig úgy tűnik, egyre inkább szeretne elmerülni a politika világában, legutóbbi, a Netflixen bemutatott sorozata, a The Politican ugyanis a maga abszurditásával épp ezt a területet figurázta ki.

Az American Crime Story harmadik évada 2020 őszén kerül majd bemutatásra.

Total
1
Shares
Previous Article
Knull

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel legnagyobb antihőse egy Istenség

Next Article
Thanos

Akár így is kinézhetett volna Thanos, akit az első Bosszúállók-filmben láttunk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!