Főoldal Filmek Christopher Nolan már a következő filmjén dolgozik, ami egy tévésorozat feldolgozása lehet
Filmek

Christopher Nolan már a következő filmjén dolgozik, ami egy tévésorozat feldolgozása lehet

Az Oscar után Christopher Nolan már a következő film forgatókönyvét írja.

280
Christopher Nolan

Christopher Nolan hétfőn hajnalban elsöprő győzelmet aratott a 96. Oscar-gálán, ugyanis az Oppenheimer című filmjével a legtöbb díjat vihették haza – a legjobb rendezőnek, a legjobb film és a legjobb férfi főszereplő kategóriában is többek között. De a neves rendező nem tétlenkedik, mert állítólag már a következő film forgatókönyvén dolgozik.

A Puck.news értesülései szerint Nolan már a következő filmjével van elfoglalva, és jelenleg a forgatókönyvön dolgozik. A Sötét lovag-trilógia rendezője korábban már adott támpontokat arról, hogy mi lesz a következő filmje, megjegyezve, hogy nem kis projektről van szó. “Vonzódom a nagyszabású munkákhoz, mert tudom, milyen törékeny lehetőség ezeket az erőforrásokat elrendezni” – mondta idén a Time magazinnak.

Az Oppenheimer végül minden idők legnagyobb bevételű életrajzi filmje lett a kasszáknál, ráadásul Nolan legnagyobb bevételű filmje az Egyesült Államokban a Batman után. Az atombomba atyját megfilmesítő életrajzi dráma összesen hét Oscar-díjat nyert a hétfőn virradóra Los Angelesben.

Februárban Nolan érdeklődésének adott hangot, hogy szívesen kipróbálná magát egy új műfajban: legyen szó horrofilmről. Rajong ezekért, de “egy igazán kivételes ötlet” kell ahhoz, hogy beüljön a rendezői székbe, és még nem igazán talált erre rá. James Bonddal kapcsolatban is többször felmerült már Nolan neve, de ezeket a pletykákat később a rendező cáfolta.

A Variety szerint Nolan következő filmje az 1960-as évek brit krimisorozatának, a The Prisoner-nek a remake-je lehet, amelyet Patrick McGoohan készített és Patrick McGoohan játszotta a főszerepet. Hivatalosan nem erősítették meg a hírt, csak annyit tudunk, hogy valamin dolgozik Nolan.

Oppenheimer
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Oppenheimer
Filmek

Hány millió dollár ütötte Christopher Nolan markát az Oppenheimer és az Oscar után?

Mennyi volt Christopher Nolan fizetése az Oppenheimer után, ami tarolt az idei...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolan horrorfilmet rendezne

Mi lesz Christopher Nolan következő filmje?

Christopher Nolna
Filmek

Christopher Nolan szerint baj nem a nézőkkel van, ha nem értik a Tenet cselekményét

Nem értetted a Tenet-et? A rendező elismerte, hogy nem a nézőkkel volt...