Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Hemsworth ugyan még nem látta a Love and Thunder forgatókönyvét, ám már tudja, hogy mikor kezdődik a forgatás

Folyamatosan érkeznek hírek a Marvel Moziverzum következő fázisának egyik legígéretesebb projektjéről, a Thor: Szerelem és mennydörgésről, Chris Hemsworth pedig nemrég újabb morzsákat hintett el Taika Waititi rendező folytatásáról.

Még júliusban a San Diego-i Comic-Conon derült ki, hogy a skandináv mitológiai alapokon nyugvó történet újabb fejezettel bővül majd, a premierdátumot 2021 novemberére tűzték ki.

Chris Hemsworth nemrégiben a Tokióban lezajlott Comic-Con eseményen nyilatkozott, és elmondta, hogy bár a forgatókönyvet még nem látta, a munkálatokról már elárulhat néhány apróbb információt:

Az írók azon dolgoznak, hogy valami igazán izgalmasat és újszerűt alkossanak. A Végjátékban egy felettébb érdekes ponton hagytuk ott Thort, innen pedig akár nagyon drasztikus irányba is elmozdulhatunk, ez pedig nagyon izgalmas.

A színész emellett elmondta, hogy a forgatás valamikor a jövő év közepén kezdődhet el. A castinggal kapcsolatban pedig szintén 2020 elején kaphatunk pontosabb információkat.

A Thor következő része tehát 2021 novemberében kerül a mozikba.

Még több a témában...

Úgy hangzik, elkezdődött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása

Czanik Gergely

A Fekete Özvegy-film lehet a Marvel első korhatáros filmje?

Kévés Bence Mihály

Előrendelhető, de busás árat kérnek a The Infinity Saga gyűjtői kiadásért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább