Főoldal Filmek Chris Evans reagált a pletykákra a Bosszúállókról, hogy Amerika Kapitány, Vasember és Fekete Özvegy is visszatér
Filmek

Chris Evans reagált a pletykákra a Bosszúállókról, hogy Amerika Kapitány, Vasember és Fekete Özvegy is visszatér

Tényleg visszahozzák az eredeti Bosszúállókat?

1.8k
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Az elmúlt hónapokban másról sem lehet olvasni, minthogy mekkora bajban van a Marvel Studios. Szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint akkora válságban van a filmstúdió, hogy akár visszahozhatják az eredeti Bosszúállókat is, így a Bosszúállók: Végjáték után Chris Evans, Scarlett Johansson és Robert Downey Jr. is szerepet kapna.

Természetesen ezeket kezeljük erősen pletykaként, hivatalosan semmit nem erősítettek meg, de még csak nem is kommentálták ezeket a vad teóriákat. Miközben Chris Hemsworth, Jeremy Renner és Mark Ruffalo továbbra is aktív szereplője a Marvel Moziverzumnak, addig Chris Evans, Scarlett Johansson és Robert Downey Jr. végzett a szerepével. Vasember és Fekete Özvegy is meghalt a Bosszúállók: Végjátékban, míg Steve Rogers visszautazott az időben, és öregemberként tért vissza a jelenbe.

A The View című műsor vendége volt Evans, amikor a pletykákról kérdezték, miszerint Amerika Kapitány visszatérésre készül, azonban a színész csak annyit válaszolt erre: “Tudjátok, én is mindig látom ezeket a híreket, és ez nekem is újdonság”.

Azt hiszem, néhány havonta valaki azt mondja, hogy Downey, és [Chris] Hemsworth, és Scarlett [Johansson], és mindenki visszatér!

Senkivel nem beszéltem erről. És nézzétek, soha nem mondanám, hogy soha, de nagyon óvatos vagyok. Ez egy nagyon kedves szerep számomra, úgyhogy csak megfelelően kell eljárni ebben az esetben.

Chris Evans

Evans azután adott interjút, hogy korábban Johanssont is megkérdezték a visszatérésről, bár ő egy kicsit szemérmesebb választ adott, amikor Fekete Özvegy lehetséges visszatéréséről faggatták. “Tényleg megkérdezed tőlem?” – mondta Johansson. “Igazából nem is kell válaszolnom! Úgy érzem, hogy [a Bosszúállók: Végjáték] egyfajta véget jelent, igaz?”.

Jó eljátszani a gondolattal, hogy újra láthatjuk az eredeti hősöket, ugyanakkor nehéz elhinni, hogy megtörténik majd, különösen akkor, amennyiben a Marvel Studios arra készül, a Bosszúállók: Titkos háborúval végső búcsút vesz a Szent Idősíktól, és egy új fejezet nyit. Ez jelenheti az MCU újraindítását, ezzel pedig szeretett hőseinket új színészek játszhatják majd a jövőben.

Bosszúállók: Végjáték
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...