Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Evans a Bosszúállók: Végjáték után is maradhat a Marvelnél

Chris Evans kontratusa lejár a Bosszúállók: Végjáték után, de a legfrissebb hírek szerint maradhat a Marvelnél, azonban a kamerák másik oldalán.

Chris Evans kontratusa lejár a Bosszúállók: Végjáték után, de a legfrissebb hírek szerint maradhat a Marvelnél, azonban a kamerák másik oldalán.

Már a Bosszúállók: Végtelen háború előtt is voltak találgatások, hogy mi lesz Amerika kapitány sorsa a Marvel Moziverzumban, a bemutató előtt még olyan pletykákat is olvashattunk, hogy nem fogja túlélni a Thanos ellen vívott harcot. Végül nem úgy alakult, a Kapitány életben maradt, s a folytatásban kulcsfontosságú szerepet játszik. De vajon mi fog történni Chris Evans karakterével a Bosszúállók: Végjátékban?

Bár eddig úgy tudjuk, hogy Evans búcsúzik karakterétől és a Marvel Studiostól, amit a színész tavaly egy tweetben megerősített, azonban Russo testvérek már máshogy vélekedtek erről, szerintük korai lenne még búcsút inteni Amerika kapitánytól. A stúdió nem erősített meg semmit, hogy mi fog történni a Bosszúállók: Végjáték után, de kétségtelen, az események nagyban befolyásolják majd Steve Rogers jövőjét.

Azonban a neten felütötte fejét egy új hír, miszerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige ajánlatot tett Evansnek, hogy kipróbálhassa magát a kamerák túloldalán is, és egy minisorozat elkészítésében részt vegyen a Disney+ platformra. Evans nem először mutat hajlandóságot rendezői feladatok iránt, merthogy 2014-ben A szerelem útján című filmnél már kipróbálta magát, és nem kizárt tehát, hogy az egyik már bejelentett minisorozat élén tér vissza a Marvelhez, esetleg egy eddig be nem jelentett sorozat élén?

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat