Főoldal Filmek Chloé Zhao elárulta, kit hallunk az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében
Filmek

Chloé Zhao elárulta, kit hallunk az Örökkévalók stáblista utáni jelenetében

Ettől a bevezetőtől biztosan dobsz egy hátast.

190
Örökkévalók

Az Örökkévalók rendezője, Chloé Zhao felrobbantotta az internetet a legújabb kijelentésével, amiben megerősítette, hogy egy olyan karakter is megjelenik a film végén, akiről sosem gondoltuk volna. Bár nem mutatják nekünk, de a film második stáblista utáni jelenetében egy titokzatos karaktert hallunk Kit Harington karakterével beszélgetni, és ettől a hírtől garantáltan eldobod az agyad majd.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

Ki gondolta volna, hogy az Örökkévalók bemutat egy olyan karaktert, akiről tudjuk, hogy érkezni fog, hiszen 2019-ben bejelentették, de arra senki sem fogadott volna, hogy az első szerepét éppen ebben a filmben kapja. Ha még nem láttad a filmet, valószínűleg azon gondolkodsz, hogy mi a fenéről beszélünk. Amikor Dane Whitman elindul az Ébenfa Pengéért, és egy pillanatra megtorpan az asztalnál, amikor egy titokzatos karakter a kamerán kívülről megkérdezi: “Biztos, hogy készen áll rá, Mr. Whitman?”.

A jelenet itt véget ér, de nemrég a Fandom lapnak adott interjújában az Örökkévalók rendezője, Chloé Zhao elárulta, hogy kit hallottunk a jelenetben.

Ez volt az egyik kedvenc szuperhősöm hangja, maga Mr. Blade. Penge, Penge, Penge, Penge, igen!

Chloé Zhao

Természetesen az Oscar-díjas Mahershala Alira utal, akiről tudjuk, hogy hamarosan saját filmben mutatkozik a Marvel Moziverzum berkein belül, amin Bassam Tariq rendező és Stacy Osei-Kuffour író dolgozik. A hír után természetesen mindenki megrohanta a rendezőt, de Zhao erről a nagy cameóról csak annyit árult el, hogy “Csak ki kell várnod. Nem tudom, mit csinálnak a filmmel, de Mahershala egy kincs. Epikus lesz.”

Örökkévalók

Egy Penge/Fekete Lovag szövetség nagyon jól hangzik, és Kit Harington hasonlóan izgatottan várja, hogy mit hoznak ki ebből.

Ez nagyon király. [Chloé] pár hete írt nekem erről egy sms-t, és valahogy elszállt az agyam. Nem tudtam, hogy ez lesz a helyzet, szóval elég izgalmas számomra. Azzal a tudattal vágtam bele, hogy remélhetőleg lesz néhány klassz lehetőség a jövőre nézve, valamint én is úgy néztem a karakterre, és úgy reagáltam rá, ahogy arra mindenki. Szóval igen, ez egy nagyszerű bevezetés a Marvel világába, és nagyon boldog vagyok, hogy ez a film az, amiben szerepelhetek.

Kit Harington

Fekete Lovagot nem feltétlenül úgy képzeltük el az MCU-ban, aki majd vámpírokkal fog harcolni, de elég vagány módot választottak a készítők a két karakter bemutatására. A Marvel Studios sok kreatív szabadságot csempészett az Örökkévalók cselekményébe, és ennek eredménye lehet, hogy az Ébenpengét valamilyen formában Drakulához és a vámpírokhoz kötik. Persze ez csak találgatás, ezt majd a jövő mondja meg.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.