Fekete Párduc

Chadwick Boseman utolsó Twitter-bejegyzése lett minden idők legtöbbet kedvelt tweetje

Tisztelet a Királynak.

Szombat virradóra az egész világot megrázta Chadwick Boseman halálhíre. 43 éves korában elhunyt színésznél 2016-ban vastagbélrákot diagnosztizáltak. Boseman négy éven keresztül küzdött a betegség ellen, de a betegség IV-es stádiumba lépett, azaz áttétessé vált. Halálhíre nemcsak a rajongókat, hanem Hollywoodot és az egész világot megrázta.

Az elmúlt 24 órában rajongók, a színésztársak, hírességek mind kifejezték mély együttérzésüket. Ki videó, ki egy bejegyzés formájában tette. Ma reggelre a Twitter üzemeltetői elárulták, hogy Chadwick Boseman oldalán közzétett utolsó bejegyzés lett minden idők legkedveltebb tweetje a közösségi oldalon. A színész képviselője a szóban forgó tweetben jelentette be Boseman halálhírét, illetve hogy az elmúlt négy évben harcolt a rák ellen.

A közösségi oldalt üzemeltetők is emléket állítottak a Király előtt, szerintük ez egy királyt megillető tisztelet, miután Boseman alakította Vakanda királyát a Marvel Moziverzumban.

Boseman karrierjét televíziós szerepléssel kezdte. Az első szerepét 2003-ban kapta meg. A színész nagy szerepet sokkal később kapott, amikor 2013-ban a Brian Helgeland által rendezett A 42-es című filmben Jackie Robinson főszereplőt és az első afro-amerikai profi baseballjátékost alakította. További elismeréseket kapott James Brown munkája után a Tate Taylortól a Get on Upban.

Jackie Robinson és James Brown szerepek után megkapta T’Challa szerepét a Marvel Moziverzum berkein belül. Fekete Párduc szerepében 2016-ban mutatkozott be az Amerika kapitány: Polgárháborúban. Később önálló filmet kapott Ryan Coogler rendezésében. Fekete Párducot ezután a két nagy Bosszúállók-filmben, a Végtelen háborúban és a Végjátékban is láttuk.

Total
1
Shares
Previous Article
Chadwick Boseman

A Netflix elhalasztotta a Chadwick Bosemannel készült filmjük hétfői sajtóeseményét

Next Article

TESZT: Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!