Wide Screen
Image default
Filmek

Chadwick Boseman utolsó Twitter-bejegyzése lett minden idők legtöbbet kedvelt tweetje

Tisztelet a Királynak.

Szombat virradóra az egész világot megrázta Chadwick Boseman halálhíre. 43 éves korában elhunyt színésznél 2016-ban vastagbélrákot diagnosztizáltak. Boseman négy éven keresztül küzdött a betegség ellen, de a betegség IV-es stádiumba lépett, azaz áttétessé vált. Halálhíre nemcsak a rajongókat, hanem Hollywoodot és az egész világot megrázta.

Az elmúlt 24 órában rajongók, a színésztársak, hírességek mind kifejezték mély együttérzésüket. Ki videó, ki egy bejegyzés formájában tette. Ma reggelre a Twitter üzemeltetői elárulták, hogy Chadwick Boseman oldalán közzétett utolsó bejegyzés lett minden idők legkedveltebb tweetje a közösségi oldalon. A színész képviselője a szóban forgó tweetben jelentette be Boseman halálhírét, illetve hogy az elmúlt négy évben harcolt a rák ellen.

A közösségi oldalt üzemeltetők is emléket állítottak a Király előtt, szerintük ez egy királyt megillető tisztelet, miután Boseman alakította Vakanda királyát a Marvel Moziverzumban.

Boseman karrierjét televíziós szerepléssel kezdte. Az első szerepét 2003-ban kapta meg. A színész nagy szerepet sokkal később kapott, amikor 2013-ban a Brian Helgeland által rendezett A 42-es című filmben Jackie Robinson főszereplőt és az első afro-amerikai profi baseballjátékost alakította. További elismeréseket kapott James Brown munkája után a Tate Taylortól a Get on Upban.

Jackie Robinson és James Brown szerepek után megkapta T’Challa szerepét a Marvel Moziverzum berkein belül. Fekete Párduc szerepében 2016-ban mutatkozott be az Amerika kapitány: Polgárháborúban. Később önálló filmet kapott Ryan Coogler rendezésében. Fekete Párducot ezután a két nagy Bosszúállók-filmben, a Végtelen háborúban és a Végjátékban is láttuk.

Még több a témában...

Még a Disney sem tudja, mihez kezdjen a Fekete Párduc 2. résszel, annyira váratlanul érte őket Chadwick Boseman halála

Kévés Bence Mihály

Ki lehet Fekete Párduc utódja, mihez kezd a Marvel Studios?

Kévés Bence Mihály

A Netflix elhalasztotta a Chadwick Bosemannel készült filmjük hétfői sajtóeseményét

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat