Wonder Woman 1984

[CCXP Worlds] Diana hercegnő meglovagolja a villámokat a Wonder Woman 1984 új előzetesében

Kaptunk egy „új” előzetest a Wonder Woman 1984-hez.

Még mielőtt a filmet bemutatnák december 25-én az HBO Max streamingszolgáltatón, és előtte egy héttel nemzetközi mozikba is megérkezne a várva-várt folytatás, gyorsan kapott egy új előzetest, ami lényegében csak a korábbi két trailer egy rövidített vágása. Bár csalódottak vagyunk, de azért így is kaptunk új jeleneteket.

Mint azt már mindenki tudja, hogy a Warner Bros. november elején úgy döntött, hogy nem fogja eltolni a film bemutatóját, hanem közvetlenül az HBO Max streamingszolgáltatón fog debütálni a film az ünnepi időszakban. A döntés után sokakban felmerült a kérdés, hogy miként fog eljutni így a film a rajongókhoz, hiszen az HBO Max jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. A stúdió azt választotta, hogy VOD mellett a mozikban is be fogja mutatni. December 16-ától az Egyesült Királyságban és Írországban is vetíteni fogják, hozzánk pedig december 24-én érkezik a film, feltéve, ha addigra kinyitnak majd a mozitermek.

Éjjel került sor a CCXP Worlds virtuális találkozóra, amire Patty Jenkins hozott egy hatvan másodperces kis előzetest. Túlnyomórészt már láttuk ezeket a képsorokat a korábbi videókban, a hangsúly inkább a párbeszéden van.

Ugyan a film bemutatójára még három hetet várnunk kell, azonban szombaton elárasztották az internetet az első reakciók a második részről. Az első beszámolók szerint méltó folytatást kapott Diana hercegnő, Patty Jenkins és Gal Gadot ismét megcsinálták.

Total
3
Shares
Previous Article
Godzilla vs Kong

[CCXP Worlds] Újabb felvételeket kaptunk a Godzilla vs Kong párharcáról

Next Article
Disney+

A Disney+ és a Hulu szolgáltatások egyesítésével végre a korábbi, korhatáros alkotások is elérhetővé válnak?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!