x
Filmek

[CCXP 19] Megérkeztek a Wonder Woman 1984 első jelenetei, holnap érkezik a teljes előzetes

A CCXP 19 holnapi panelján mutatják be a Wonder Woman 1984 első előzetesét, de már ma befutott hozzá az első teaser trailer.

  • Publisheddecember 7, 2019

A CCXP 19 holnapi panelján mutatják be a Wonder Woman 1984 első előzetesét, de már ma befutott hozzá az első teaser trailer.

A Wonder Woman 1984 első teljesértékű előzetesét a brazíliai Comic-Con Experience rendezvény holnapi napján fogják bemutatni a rajongók előtt, azonban a Warner Bros. már ma leleplezte az első jeleneteket a filmből.

A jelenetek túlnyomó részében az akción van a hangsúly, miközben láthatjuk a már korábban beharangozott Diana hercegnő (Gal Gadot) világosabb, megújult páncélját is, illetve egy pillanatra Pedro Pascal titokzatos karaktere, Maxwell Lord is feltűnik a videóban. A teaser előzetes legérdekesebb pillanata alighanem az, mikor a videó végén a hősnő a lasszója segítségével meglovagolja a villámokat (hiszen Diana apja Zeusz volt).

Legnagyobb bánatunkra azonban Kristen Wiig titokzatos gonosztevőjét, Gepárdot még mindig nem mutatták meg a világnak, pedig már tűkön ülve várjuk, hogy bemutassák a Csodanő legfőbb ellenfelét a képregényekből. A Wonder Woman 1984 teljes előzetesét holnap este (minden bizonnyal este 18 órakor) fogják bemutatni a CCXP 19-en, de nem sokkal utána már a videómegosztó portálokra is felkerül.

A 2017-es nagysikerű Wonder Woman folytatás bemutatóját eredetileg novemberre tűzték ki, de a stúdió majdnem egy évvel elhalasztotta a premiert, így csak 2020. június 5-én kerül mozikba a DC Moziverzum női szuperhősének második része, amiben Gal Gadot mellett visszatér Chris Pine karaktere is.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.