Wide Screen
Image default
Filmek

Bumblebee után Optimus Fővezér is szólófilmet kaphat

Nagyon úgy fest, hogy a Paramount stúdió inkább az önálló részre szavaz most, mivel Optimus is saját filmet kaphat a jövőben.

Lorenzo di Bonaventura producer állítása szerint a Paramount stúdió asztalán már ott van a következő önálló film, ami Optimus Fővezérről szól, de minden azon múlik, hogy a Bumblebee hogyan teljesít december 20-től a mozik kasszái előtt. Az első trailer után nagyon ígéretesnek tűnt a film, meglepődnénk, ha Travis Knight csapata elrontotta volna, de messze vagyunk még a bemutatótól.

Lorenzo di Bonaventura masszív tagja volt a Transformers-filmek mögött álló kreatív csapatnak az elmúlt években, a kezdetektől fogva ott volt a franchise mögött Michael Bay rendezővel együtt. A 2007-es első részt másik négy folytatás követett, de a tavaly bemutatott Transformers: Az utolsó lovag annyira alacsonyra tette a mércét, hogy a stúdiónál azonnali változtatást követeltek, így elképzelhető, a jövőben a reboot előtt több szólófilmeket kapunk, köztük Optimus Fővezérrel, amit a producer is megerősített az Entertainment Weeklynek:

Biztos vagyok benne, hogy szeretnénk elkészíteni azt a filmet. Ez nagyon más lenne, mint a Bumblebee, de egyaránt annyira érdekes, ám mégis más.

A Bumblebee lesz a franchise első olyan mozifilmje, amit nem Michael Bay és csapata készített, hanem a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight, aki közösen írta a történetet Christina Hodson íróval. A film első előzetese nem olyan régen jelent meg, és egészen pozitív fogadtatást kapott a rajongóktól, de még a kritikusok is elismerésüket fejezték ki iránta, akikről köztudott, hogy nem túlzottan lelkesedtek a transformerek után. Bonaventure elmondta azt is, hogy már javában dolgoztak a Bumblebeen, minthogy Az utolsó lovag bukásra lett volna ítélve a mozikban:

Ha nem változtatsz, akkor kockázatot is vállalsz. Ez egy olyan dolog, amire nincs egyszerű válasz. Függetlenül attól, hogy mit csinálsz a nagy költségvetésű filmmel, tehát miért ne változtatnád meg a képletet, és bíznál benne.

A közelmúltban a Paramount filmgyár még szorosabb kapcsolatot épített ki a Hasbroval, és új meglátásba helyezték a transzformereket is, de még az sincs kizárva, hogy létrejön a crossover a G.I. Joe franchisezal, bár ennek ellenére érezhetően veszített az érdeklődésből a filmszéria. Jó kérdés tehát, hogy Űrdongó egymaga mire lesz képes karácsonykor, s beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

Még több a témában...

A Paramount egyszerre két új Transformers-filmen is dolgozik, az egyik az ŰrDongó folytatása lehet

Kévés Bence Mihály

Ismét rendező nélkül maradt az Uncharted, miután ütemezési konfliktus miatt Travis Knight lemondott

Kévés Bence Mihály

Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon