Bumblebee után Optimus Fővezér is szólófilmet kaphat

Nagyon úgy fest, hogy a Paramount stúdió inkább az önálló részre szavaz most, mivel Optimus is saját filmet kaphat a jövőben.

Nagyon úgy fest, hogy a Paramount stúdió inkább az önálló részre szavaz most, mivel Optimus is saját filmet kaphat a jövőben.

Lorenzo di Bonaventura producer állítása szerint a Paramount stúdió asztalán már ott van a következő önálló film, ami Optimus Fővezérről szól, de minden azon múlik, hogy a Bumblebee hogyan teljesít december 20-től a mozik kasszái előtt. Az első trailer után nagyon ígéretesnek tűnt a film, meglepődnénk, ha Travis Knight csapata elrontotta volna, de messze vagyunk még a bemutatótól.

Lorenzo di Bonaventura masszív tagja volt a Transformers-filmek mögött álló kreatív csapatnak az elmúlt években, a kezdetektől fogva ott volt a franchise mögött Michael Bay rendezővel együtt. A 2007-es első részt másik négy folytatás követett, de a tavaly bemutatott Transformers: Az utolsó lovag annyira alacsonyra tette a mércét, hogy a stúdiónál azonnali változtatást követeltek, így elképzelhető, a jövőben a reboot előtt több szólófilmeket kapunk, köztük Optimus Fővezérrel, amit a producer is megerősített az Entertainment Weeklynek:

Biztos vagyok benne, hogy szeretnénk elkészíteni azt a filmet. Ez nagyon más lenne, mint a Bumblebee, de egyaránt annyira érdekes, ám mégis más.

A Bumblebee lesz a franchise első olyan mozifilmje, amit nem Michael Bay és csapata készített, hanem a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight, aki közösen írta a történetet Christina Hodson íróval. A film első előzetese nem olyan régen jelent meg, és egészen pozitív fogadtatást kapott a rajongóktól, de még a kritikusok is elismerésüket fejezték ki iránta, akikről köztudott, hogy nem túlzottan lelkesedtek a transformerek után. Bonaventure elmondta azt is, hogy már javában dolgoztak a Bumblebeen, minthogy Az utolsó lovag bukásra lett volna ítélve a mozikban:

Ha nem változtatsz, akkor kockázatot is vállalsz. Ez egy olyan dolog, amire nincs egyszerű válasz. Függetlenül attól, hogy mit csinálsz a nagy költségvetésű filmmel, tehát miért ne változtatnád meg a képletet, és bíznál benne.

A közelmúltban a Paramount filmgyár még szorosabb kapcsolatot épített ki a Hasbroval, és új meglátásba helyezték a transzformereket is, de még az sincs kizárva, hogy létrejön a crossover a G.I. Joe franchisezal, bár ennek ellenére érezhetően veszített az érdeklődésből a filmszéria. Jó kérdés tehát, hogy Űrdongó egymaga mire lesz képes karácsonykor, s beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

Total
0
Shares
Previous Article
Wonder Woman

Megérkezett az első hivatalos fénykép Wonder Woman 1984 folytatásból

Next Article

Már dolgoznak a Sicario harmadik részén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!