Moon Knight

Budapesten forgatják a Moon Knight Disney+ sorozatot, amire most újabb rendezők írtak alá

Megvannak a Moon Knight rendezői.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy a Moon Knight-sorozat egyes részeit Mohamed Diab, a Káosz és a Cairo 678 rendezője készíti majd, most azonban újabb rendezői nevek merültek fel. Sőt, még azt is sikerült kinyomozni, hogy a Fekete Özvegy után újabb Marvel alkotás látogat hazánkba. A hírek szerint a Disney+ sorozat jelentős részét Budapesten fogják majd márciustól filmezni.

A The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint Justin Benson és Aaron Moorhead rendezőpáros (A végtelen, Synchronic) is csatlakoztak a projekthez. Azt nem tudni, hogy milyen mértékben veszik ki részüket a fényképezésből, hány részt forgatnak majd, de úgy tartják, hogy a tavalyi év végén bejelentett egyiptomi filmrendező, Mohamed Diab lesz a sorozat főrendezője. Jeremy Slater showrunner szerepet tölt be a projekt élén, miközben felügyeli majd az írócsapat munkáját is.

Justin Benson, left, and Aaron Moorhead, right, arrive at Variety’s 10 Directors to Watch and Creative Impact Awards Presented by Mercedes-Benz at the Parker Palm Springs on Sunday, Jan 04, 2015], in Palm Springs, Calif. (Photo by Rob Latour]/Invision/AP)

A főszerepnél több sztár neve is felmerült az évek alatt, Zac Efron nevétől kezdve egészen a közönség kedvenc Keanu Reeves-ig már mindenki szóba került a szereppel, még a Harry Potter franchise sztárja is, de tavaly ősszel láttunk utalást rá, hogy Oscar Isaac lett a befutó Holdlovag szerepére. Itt szögeznénk le, hogy a Marvel hivatalosan még ezt nem erősítette meg.

Spector egy korábbi ökölvívó, zsoldos és CIA ügynök. Főnöke, Raoul Bushman elárulja őt, miután egy rejtélyes régészeti lelőhelyre bukkannak, amit Bushman ki akart fosztani. Halál közeli állapotban Spector kapcsolatba lép Khonshu-val, az egyiptomi hold istennel, aki egy újabb lehetőséget kínál számára az életre, és cserébe Spector az ő avatarjává válik ebben a világban. Spector elfogadja az ajánlatot, s emberfeletti erőkkel születik újjá. Ezután visszatér az Egyesült Államokba, és óriási vagyont halmoz fel zsoldosként és Holdlovag névre keresztelt bűnüldözőként.

Spector több identitást is létrehozott, köztük a milliárdos Steven Grant álnevet is felvette, hogy félrevezesse az embereket zsoldos múltja miatt, de néha Jake Lockley nevű taxisofőrként járja a város utcáit, mert így jobban meg tudja figyelni a bűnözőket.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
9
Shares
Previous Article

A Sony ideiglenesen szinte teljesen leállítja a PS4 gyártását

Next Article

Valószínűleg búcsút mondhatunk a Killzone sorozatnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!