Főoldal Előzetesek Brutálisan sok az erőszak az Echo új előzetesében, amiben még Daredevil is feltűnik
Előzetesek

Brutálisan sok az erőszak az Echo új előzetesében, amiben még Daredevil is feltűnik

Az előzetesek alapján az Echo lesz a Marvel eddigi legkeményebb sorozata.

542

Amellett, hogy az új trailer megmutatja a rajongóknak, hogy az akciók mennyire lesznek brutálisak a jövő év elején érkező Echo című sorozatban, még egy röpke pillantást is vethetünk Daredevilre, és a Marvel Studios azt is megerősítette, hogy legújabb sorozatának mind az öt epizódja egy nappal korábban, 2024. január 9-én debütál a Disney+-on.

A Echo premierje eredetileg 2024. január 10-én lett volna, de a rajongók örülhetnek, hogy a várakozás lerövidült, mivel az összes epizód mostantól január 9-én, amerikai idő szerint 18:00 órakor debütál a Disney+-on és a Hulun is – de sajnos nekünk ez még mindig január 10. Ja, és a Marvel vette a fáradtságot, hogy emlékeztesse a rajongókat, a sorozat csak akkor lesz elérhető a profiljukban, ha TV-MA-ra állítják a korhatárt.

A most kiadott videóban nagyobb betekintést kapunk a dolgokra, amiket az Echo első előzetesében láthattunk, a hangsúly továbbra is Alaqua Cox Maya Lopez/Echo szerepére helyeződik, aki sorra vadássza le ellenségeit, akik az útjába állnak. Emellett kapunk néhány új felvételt is, ezek között láthatjuk Charlie Cox Daredeviljének és Mayánam a harcát, Vincent D’Onofrio Wilson Fisk/Kingpin szerepét, valamint még többet brutális akciójelentet.

Azoknak, akik nem ismerik az előzményeket, a sorozat főszereplője Echo, a Sólyomszemben debütált. “A Marvel Studios az öt epizódból álló streaming sorozat Maya Lopez (Alaqua Cox) életét mutatja be, akit Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) bűnözői birodalma üldöz. A hősnőnek, mikor az útja során hazatér, szembe kell néznie saját családjával és a tőlük származó örökségével” – olvasható a sorozathoz kiadott szinopszisban.

A sorozatban Cox, D’Onofrio mellett Chaske Spencer mint Henry, Tantoo Cardinal mint Chula, Graham Greene mint Skully, Cody Lightning mint Biscuits unokatestvér, Devery Jacobs mint Bonnie és Zahn McClarnon mint William Lopez is szerepel majd.

Az Echo mind az öt epizódja 2024. január 10-én lesz látható a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.