Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Brutális lett a Venom harmadik előzetese!

Az ígéreteknek hűen ma befutott a Venom harmadik, s egyben utolsó előzetese, mely az eddigi legbrutálabb lett.

Tegnap már bejelentették, hogy ma délután érkezik az új előzetes, és a Sony állta a szavát, nem sokkal 15 óra után megérkezett a Venom új előzetese, amit az idei San Diego-i Comic-Conon már láttak a szerencsések. A Sony eddig nem vitte túlzásba a szimbiota jeleneteit, a második trailer végén is éppen csak hogy feltűnt Venom, most viszont a teljes előzetest a karakter köré építették fel, ellenben a korábban bemutatottakhoz, ahol Eddie Brock (Tom Hardy) és a cselekmény felvezetése kapta a hangsúlyt, most a fekete szimbiotáé a show.

A Comic-Conon a rendező elárulta, hogy filmben összesen 5 szimbiota csap majd össze, ezek közül az egyiket hivatalosan is megnevezték: Riot, akit Riz Ahmad színész alakít, és aki nem mellékesen az Élet Alapítvány igazgatóját is játssza a mozifilmben, de sokat pletykáltak arról is, hogy Vérontó is feltűnik majd a végén, aki egy folytatást vezet ezzel fel. Woody Harrelson nevét hozták összefüggésbe a szereppel, de hivatalosan egyik pletykát sem erősítették még meg.

A Venom országos bemutatója október 4-én lesz.

Még több a témában...

Új forgatókönyvírót kapott a Venom folytatása, amiben még Pókember is szerepelhet

Kévés Bence Mihály

Zsivány Egyes – Lázadók és rohamosztagosok harca az első klipben

Star Wars Hungary

A Sony horrorként említi a Venom-filmet, amit már ősszel forgat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább