Wide Screen
Image default
Filmek

Brian Michael Bendis képregénye alapján a Marvel Studios egy Illuminati projekten dolgozik?

Brian Michael Bendis Bosszúállók-története is életre kelhet?

A legújabb hírek szerint, vagyis inkább kezeljünk pletykaként, a Marvel Studios következő nagy projektje az Avangers: Illuminati lehet Brian Michael Bendis története alapján. Az Illuminati képregényekben olyan hősöket vonultattak fel, mint Vasember, X professzor, Namor a torpedó, Black Bolt, Doctor Strange és Mister Fantastic. Ezek a hősök nemcsak azért voltak felelősök, hogy Hulkot kirepítették a világűrbe – ami később a Hulk Világháborúhoz vezetett -, de számos nagy jelentőséggel bíró eseménybe beavatkoztak vagy meghiúsítottak. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy minden Marvel karaktert közrefogtak, akiről korábban már olvashattunk.

A Föld legnagyobb hősei mellett számos gonoszról is olvashattunk. Később itt mutatták be a Cabal néven ismert gonosztevők csoportját is, aminek oszlopos tagja volt Norman Osborn, Doctor Doom és még Loki is feltűnt. Doctor Doom érkezése egészen valószínű, hiszen több erre utaló jelet is kaptunk, és mellékesen a Russo testvérek egyik kedvenc karakteréről van szó, szóval nem kizárt, hogy a jövőben ők is visszatérnek. Loki pedig a Végjátékban elslisszant a Tesseracttal, Osborn bemutatkozására pedig várunk.

A forrás szerint még korai fázisban jár a projekt, de kétségtelen, hogy ez lehet a stúdió egyik készülő alkotása, ám a The Illuminerdi azt állítja, hogy láttak egy casting listát, ami egyértelműen az Illuminati szereplőire utalt. Nem teljesen világos, hogy sorozatról vagy egy filmről van szó, de a Bosszúállók: Végjáték után nagyon is elképzelhetőnek tartjuk, hogy ez a titkos csoport a háttérben a hatalomátvételről szövögeti terveit.

Marvel Studios

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat