Főoldal Filmek Brian Michael Bendis képregénye alapján a Marvel Studios egy Illuminati projekten dolgozik?
Filmek

Brian Michael Bendis képregénye alapján a Marvel Studios egy Illuminati projekten dolgozik?

Brian Michael Bendis Bosszúállók-története is életre kelhet?

187
ILLUMINATI

A legújabb hírek szerint, vagyis inkább kezeljünk pletykaként, a Marvel Studios következő nagy projektje az Avangers: Illuminati lehet Brian Michael Bendis története alapján. Az Illuminati képregényekben olyan hősöket vonultattak fel, mint Vasember, X professzor, Namor a torpedó, Black Bolt, Doctor Strange és Mister Fantastic. Ezek a hősök nemcsak azért voltak felelősök, hogy Hulkot kirepítették a világűrbe – ami később a Hulk Világháborúhoz vezetett -, de számos nagy jelentőséggel bíró eseménybe beavatkoztak vagy meghiúsítottak. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy minden Marvel karaktert közrefogtak, akiről korábban már olvashattunk.

A Föld legnagyobb hősei mellett számos gonoszról is olvashattunk. Később itt mutatták be a Cabal néven ismert gonosztevők csoportját is, aminek oszlopos tagja volt Norman Osborn, Doctor Doom és még Loki is feltűnt. Doctor Doom érkezése egészen valószínű, hiszen több erre utaló jelet is kaptunk, és mellékesen a Russo testvérek egyik kedvenc karakteréről van szó, szóval nem kizárt, hogy a jövőben ők is visszatérnek. Loki pedig a Végjátékban elslisszant a Tesseracttal, Osborn bemutatkozására pedig várunk.

A forrás szerint még korai fázisban jár a projekt, de kétségtelen, hogy ez lehet a stúdió egyik készülő alkotása, ám a The Illuminerdi azt állítja, hogy láttak egy casting listát, ami egyértelműen az Illuminati szereplőire utalt. Nem teljesen világos, hogy sorozatról vagy egy filmről van szó, de a Bosszúállók: Végjáték után nagyon is elképzelhetőnek tartjuk, hogy ez a titkos csoport a háttérben a hatalomátvételről szövögeti terveit.

Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.