Főoldal Előzetesek BRÉKING: A galaxis őrzői vol. 2. első hivatalos előzetes
ElőzetesekBREAKING

BRÉKING: A galaxis őrzői vol. 2. első hivatalos előzetes

Ahogy arra számítani lehetett, ma bemutatták az Őrzők folytatásának első előzetesét a Brazíliában zajló CCXP-én.

925

Ahogy arra számítani lehetett, ma bemutatták az Őrzők folytatásának első előzetesét Brazíliában zajló CCXP-én.

James Gunn rendezőtől és a Marvel Studiostól megkaptuk a korai karácsonyi ajándékunkat, méghozzá A galaxis őrzői vol. 2 teljes értékű előzetesét. Nem jutunk szavakhoz, annyira zseniális lett az új előzetes! Nem ez az első betekintés a folytatásba, hiszen októberben a stúdió már kiadott egy 90 másodperces kis előzetest – ezt a rendező sneak peek-nek nevezte -, amiről elmondták, hogy csak egy teaser, a komoly előzetes valamikor év vége felé érkezik – hát erre a napra tartogatták a meglepetést.

Tudtuk, tisztában voltunk vele, hogy bármikor befuthat az előzetes a filmhez, hiszen a The Hollywood Reporter nemrég elkapta a rendezőt, és az előzetesről kezdték faggatni. Gunn elmondta, hogy a beígért előzetes nem az lesz, amit a San Diego-i Comic Con-on bemutattak a jelenlévőknek, ez egy új vágás lesz, és már majdnem elkészült, úgyhogy bármikor debütálhat az interneten, továbbá azt is hozzátette, hogy film előzetesének összerakása hatalmas kihívás volt számukra:

A rajongók képkockáról képkockára fürkészik az előzeteseket, hogy kitalálják, miről szól a film. Millió titok lapul az Őrzők 2-ben. Arról beszélgettünk, hogy mennyit mutassunk meg, és úgy döntöttünk, hogy nem sokat.

Alighanem igaza van a rendezőnek, mert most majd a rajongók a trailer minden framejét alaposan kielemzik, és keresik a titkokat, melyekkel a film szinopszisát is leleplezhetik. Az Őrzők első felvonását 2014-ben mutatták be, mely rögtön blockbusteri címet tett zsebre a 773 millió dolláros nemzetközi bevétellel. Sokan meglepődtek, hogy mekkora nagy rajtot vett a mozikban, hiszen korábban csak a „hard core” képregényfalók ismerték az Őrzőket, sokan azt sem tudták, hogy léteznek és kik is ők. Azóta mindenki megtanulta a nevüket, különösképpen Groot nevét, aki feszt a Groot szót skandálta. A folytatás még az első rész sikereit is megdöntheti, könnyen megeshet, hogy 2017 egyik legjobban termelő filmje lesz A galaxis őrzői vol. 2. Mi nagyon bízunk benne, hogy a készítők nem fáradtak el, és mindent beleadtak a folytatásba, és legalább annyira vicces, szórakoztató lesz a második rész, mint az első volt.

Karen Gillan mellett látható lesz még a filmben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Michael Rooker, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, és Kurt Russell színész is. Sajnos a filmhez hivatalos szinopszist még mindig nem kaptuk, csak találgatások vannak arra, hogy miről fog szólni a folytatás, azt viszont megerősítették, hogy az Őrzők csapatával a Bosszúállók: Végtelen háborúban is találkozhatunk.

A galaxis őrzői vol. 2. 2017. május 5-én érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.