K-2SO biztosítja majd a humort a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-offban

A héten mutatták be a film első klipjét, amit máris követ a második, és ki tudja, mi mindent tudunk még meg a filmről.

A héten mutatták be a film első klipjét, amit máris követ a második, és ki tudja, mi mindent tudunk még meg a filmről.

A Disney és a Lucasfilm egy újabb klipet mutatott be az első antológia Star Wars részéhez, a Zsivány Egyeshez. A múltkoriban a főszereplő, Jyn Erso (Felicity Jones) markáns jeleneteit láthattuk, most viszont Alan Tudyk karaktere, az átprogramozott Birodalmi droid, K-2SO humorizál Jyn-nel és Cassian-nal.

Ha emlékezetünk nem csal, akkor ilyen klipes előzetesekre nem volt példa a Star Wars: Az ébredő Erő premierje előtt, miközben lap tetején látható videó már a második a Rogue One: A Star Wars Story spin-offhoz, ami kissé fura. Ha időrendbe állítjuk a két jelentet, akkor talán ez a múltkori előtt zajlik, és eléggé feszült a légkör Jyn Erso és K-2SO droid között, mert míg Cassian Andor kapitány bízik a lányban, addig a droid kissé szkeptikus.

A legszerencsésebbek már láttak 28 percet a filmből, és elmondták, hogy tényleg merőben más a korábbi Csillagok háború epizódhoz képet ez a Star Wars mellékszálon futó film, igazi háborús rész, melyben egyszerre van akció és humor is. Vajon az újraforgatások, és Tony Gilroy érkezésével került humor a filmbe, vagy eredetileg is helyet kapott volna? Talán soha nem tudjuk meg az igazságot – az viszont biztos, hogy a film végét Gilroy és Edwards teljesen átírta az újrafogatásokra -, akárhogy is legyen, működőképesnek tűnik.

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

BRÉKING: A galaxis őrzői vol. 2. első hivatalos előzetes

Next Article

Továbbra is a legnagyobb kérdés: Bryce Dallas Howard mit visel a Jurassic World 2-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!