x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Bob Chapek állítása szerint az Armor Wars című Disney+ sorozat csillapítani fogja a rajongók Vasember utáni éhségét

Egy ilyen kijelentés után még inkább várjuk a sorozatot.

Bob Chapek állítása szerint az Armor Wars című Disney+ sorozat csillapítani fogja a rajongók Vasember utáni éhségét
  • Publishedjúnius 19, 2021

A Disney elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy a tavaly decemberben bejelentett Armor Wars című sorozattal megkavarják az állóvizet, s azok a rajongók, akik a Bosszúállók: Végjáték óta hiányolják Vasember, csillapodni fog az éhségük. Don Cheadle főszereplésével érkező sorozat ugyanis Tony Stark technológiának veszélyeiről fog szólni, mi van akkor, ha rossz kezekbe kerül a fegyver.

A Marvel Moziverzum egy bátor, új világba utat választott azzal, amikor Vasember halála mellett döntöttek a Végjátékban. Vasember volt az univerzum egyik fő karaktere, Robert Downey Jr. főszereplésével tették le a The Infinity Saga alapjait 2008-ban, majd a karakter útja bő 10 éven keresztül vezetett. Bár Tony meghalt a filmben, Vasember öröksége továbbra is jelen lesz. Tom Holland vezetésével a Pókember franchise örökké emlékezni fog rá, hiszen a két karakter közel állt egymáshoz, s akire úgy tekintenek, mint a barátságos és közkedvelt falmászó mentorára. És nem szabad megfeledkezni az Ironheart és az Armor Wars című sorozatokról sem.

Az Armor Wars egy eredetileg ’80-as évekből kiadott Vasember képregény történetét dolgozza fel, ami Tony Stark aggodalmára összpontosít, mi történik akkor, ha rossz kezébe kerül a technológiája, a Vasember páncél. A Vasember 2. részében már láttuk, nagy baj lehet ebből, és most, hogy Stark elhunyt, Don Cheadle által alakított James Rhodes veszi át helyét a filmes univerzumban. A Credit Suisse 23. évi kommunikációs konferencián Bob Chapek arra utalt, hogy az Armor Wars enyhíteni fogja Vasember hiányát mindazoknak, akik hiányolják a karaktert.

Egyelőre nem ismert, hogy mikor fogják bemutatni az Armor Wars című sorozatot, de ha minden jól megy, s sikerül még idén leforgatni az epizódokat, akkor talán jövőre képernyőre kerülhet a sorozat.

Hadigép
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.