Bizonytalan ideig elhalasztották a The Last of Us Part II megjelenését

Nem csak a Naughty Dog játéka esett áldozatul, de a Marvel’s Iron Man VR is.

Nem csak a Naughty Dog játéka esett áldozatul, de a Marvel’s Iron Man VR is.

Nem, sajnos ez nem egy megkésett áprilisi tréfa. A Sony pár perce hivatalosan bejelentette, hogy 2020 talán legjobban várt megjelenését újra elhalasztották. A The Last of Us Part II ősszel már elszenvedett egy halasztást, de az arról szólt, hogy szerették volna, ha kifogástalan minőségben jelenik meg a játék, és ehhez kellett az extra három hónap finomhangolási idő.

Most nem erről van szó, a Naughty Dog állítása szerint a játék készen, pár apróbb bugot javítgatnak, viszont a koronavírus világjárvány (mely most az Egyesült Államokban már igen komollyá vált) miatt nem tudnák garantálni a játék megfelelő terjesztését. Szóval az ok ezúttal inkább logisztikai.

Nem a The Last of Us Part II az egyetlen, amely így járt, a Sony a PSVR-ra készülő Marvel’s Iron Man VR-t is elhalasztotta (mely szintén a második csúszását éli meg). Óriási csalódás ez most minden rajongónak, de a legrosszabb talán, hogy nincs kitűzött dátum a pótlásra. A felek remélik hogy csak egy rövid időről van szó és mi is csak csatlakozni tudunk ehhez a fohászhoz.

Nagy kérdés, hogy mi lesz a Ghost of Tsushima-val, mely egy hónappal később jelenne meg. Egyelőre ez a cím még nem érintett, de lehet, hogy csak idő kérdése, amíg csatlakozik a két felsorolt cím mellé. Zárásként mit is mondhatnánk? Rettenetesen sajnáljuk, erre még pár gameplay videó újranézése sem lehet gyógyír.

Total
0
Shares
Previous Article

Nicole Kidmannel jön az Amazon új sorozata

Next Article

Fájdalomdíj a The Last of Us Part II-re várakozóknak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!