Főoldal Filmek Bizonyos karakterek csak a Bosszúállók 4.-ben jutnak szerephez
Filmek

Bizonyos karakterek csak a Bosszúállók 4.-ben jutnak szerephez

Ha hiányoltad kedvenc karaktered a Bosszúállók: Végtelen háború eddigi kampányában, az nem a véletlen műve volt.

728
Végtelen háború

Ha hiányoltad kedvenc karaktered a Bosszúállók: Végtelen háború eddigi kampányában, az nem a véletlen műve volt.

Tény, hogy a Végtelen háború lesz a Marvel Moziverzum eddigi legnagyobb darabja, merthogy soha eddig nem készült olyan szuperhősfilm a Marvelnél, melyben ennyi karaktert mozgattak volna meg. (Korábban a két rendező elmondta, hogy a film 67 szuperhőst fog felvonultatni.) Azonban még így is sok rajongó aggodalmát fejezte ki kedvenc karaktere iránt, hiszen nem mindenkit mutattak meg nekünk a trailerekben, vagy marketing anyagokon. Nos, ez szándékos volt, és már tudjuk, hogy miért.

Nyilvánvaló, nem minden hős kap egyenlő időt a filmben, hiszen arra nincs idő, hogy mindenkit tökéletesen kidolgozzanak, de abban biztosak lehetünk, hogy Joe és Anthony Russo nagyszerű munkát végzett a Bosszúállókkal, hiszen már az Amerika kapitány: Polgárháborúban is megmutatták, mennyire zseniálisan mozgatják a szuperhősöket és kötik össze a cselekményekkel. Joe Russo a Fandagonak megerősítette, hogy azok a karakterek, akik nem jutnak szóhoz a Végtelen háborúban, ők nagyobb szerepet kapnak a Bosszúállók 4.-ben.

Tudtuk azt, hogy két film készül, a Bosszúállók 3. és 4. Az egyik mozifilmben a szereplőket a központba állítjuk, hogy aztán a másodikban a háttérbe szorítsuk őket, így ezzel más szereplők előtérbe kerülnek, akiknek kevesebb időtartam jutott az első filmben. Lehetőséget kaptunk erre, hogy így alakítsuk ki. Tehát, ha úgy érzed, hogy az egyik kedvenc karakterednek nem jutott elég idő a Bosszúállók 3.-ban, akkor várd meg a Bosszúállók 4.-et.

Szóval nyugalom azoknak, akik eddig hiányolták Sólyomszemet a reklámból, mert a negyedik részben biztosan ott lesz a karakter. Róla a rendezők úgy fogalmaztak egyébként, hogy külön utakat jár a Végtelen háború idején, ami részben megerősítése annak, hogy a Bosszúállók 4.-ben nem Sólyomszemként tér vissza a karakter, hanem ő lesz Ronin – erről forgatási képek is kiszivárogtak tavaly.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események