Wide Screen
Image default
Filmek

Bizonyos karakterek csak a Bosszúállók 4.-ben jutnak szerephez

Ha hiányoltad kedvenc karaktered a Bosszúállók: Végtelen háború eddigi kampányában, az nem a véletlen műve volt.

Ha hiányoltad kedvenc karaktered a Bosszúállók: Végtelen háború eddigi kampányában, az nem a véletlen műve volt.

Tény, hogy a Végtelen háború lesz a Marvel Moziverzum eddigi legnagyobb darabja, merthogy soha eddig nem készült olyan szuperhősfilm a Marvelnél, melyben ennyi karaktert mozgattak volna meg. (Korábban a két rendező elmondta, hogy a film 67 szuperhőst fog felvonultatni.) Azonban még így is sok rajongó aggodalmát fejezte ki kedvenc karaktere iránt, hiszen nem mindenkit mutattak meg nekünk a trailerekben, vagy marketing anyagokon. Nos, ez szándékos volt, és már tudjuk, hogy miért.

Nyilvánvaló, nem minden hős kap egyenlő időt a filmben, hiszen arra nincs idő, hogy mindenkit tökéletesen kidolgozzanak, de abban biztosak lehetünk, hogy Joe és Anthony Russo nagyszerű munkát végzett a Bosszúállókkal, hiszen már az Amerika kapitány: Polgárháborúban is megmutatták, mennyire zseniálisan mozgatják a szuperhősöket és kötik össze a cselekményekkel. Joe Russo a Fandagonak megerősítette, hogy azok a karakterek, akik nem jutnak szóhoz a Végtelen háborúban, ők nagyobb szerepet kapnak a Bosszúállók 4.-ben.

Tudtuk azt, hogy két film készül, a Bosszúállók 3. és 4. Az egyik mozifilmben a szereplőket a központba állítjuk, hogy aztán a másodikban a háttérbe szorítsuk őket, így ezzel más szereplők előtérbe kerülnek, akiknek kevesebb időtartam jutott az első filmben. Lehetőséget kaptunk erre, hogy így alakítsuk ki. Tehát, ha úgy érzed, hogy az egyik kedvenc karakterednek nem jutott elég idő a Bosszúállók 3.-ban, akkor várd meg a Bosszúállók 4.-et.

Szóval nyugalom azoknak, akik eddig hiányolták Sólyomszemet a reklámból, mert a negyedik részben biztosan ott lesz a karakter. Róla a rendezők úgy fogalmaztak egyébként, hogy külön utakat jár a Végtelen háború idején, ami részben megerősítése annak, hogy a Bosszúállók 4.-ben nem Sólyomszemként tér vissza a karakter, hanem ő lesz Ronin – erről forgatási képek is kiszivárogtak tavaly.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel Bosszúállóinak van egy titkos fegyvere az X-Menek ellen

Kiss Zita

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat