Ryan Coogler

Bilincsben vezették ki a Fekete Párduc rendezőjét, miután bankrablónak nézték

A bank alkalmazottja félreértette a helyzetet.

A nagysikerű Fekete Párduc és annak folytatása, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! rendezőjét, Ryan Cooglert még januárban őrizetbe vette a rendőrség, miután egy félreértés miatt a rendezőt összetévesztették egy bankrablóval, és bilincsben vezették ki egy épületből.

A TMZ értesülései szerint a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! rendezőjét, Ryan Cooglert még januárban tévedésből letartóztatták a Georgia állambeli Atlantában, miután összetévesztették egy bankrablóval. Amikor a filmrendező betért egy Bank of America fiókba, hogy pénzt vegyen fel, napszemüveget viselt, arcát pedig maszk takarta el (ami a járvány idején nem meglepő, hanem kötelező az Államok bizonyos területein). Coogler átadott egy cetlit, amelyen ez állt: “Szeretnék 12 000 dollárt készpénzben felvenni a folyószámlámról. Kérem, a pénzszámlálást máshol végezze el. Szeretnék diszkrét lenni.”

A módszer teljesen bevett a gyakorlatban nagyobb pénzösszegeknél, de a pénztáros – akit “terhes fekete nőként” írtak le – úgy vélte, hogy valami nincs rendben, és félreértette az esetet. Értesítette a rendőrséget, akik miután kiérkeztek a helyszínre, őrizetbe vették filmrendezőt és társait, akik kinn várakoztak Cooglerre a terepjáróban. A Fekete Párduc rendezőjét eközben bilincsben vezették ki.

Érthető okokból Coogler nem volt boldog az affér miatt, a jelentésben még azt is megjegyzi, hogy a direktor elkérte az ügyben fellépő rendőrök jelvényszámait. Az első beszámolók alapján még nem volt világos, hogy történt-e további intézkedés az ügyben, azonban az eset után megszólalt Coogler.

Coogler, aki Atlantában forgatta a mozifilmet, a tegnapi nap folyamán rövid közleményt adott ki, amelyben a következőket írta: “Ennek a helyzetnek soha nem lett volna szabad megtörténnie. A Bank of America azonban együttműködött velem, és a megelégedésemre kezelte a problémát, és továbbléptünk”.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! a tervek szerint november 11-én kerül a mozikba, de ez még változhat az elmúlt hónapok eseményének fényében, ugyanis több alkalommal is hetekre le kellett állítani a forgatást a főszereplő sérülése miatt. A stúdió kitart az őszi premier mellett, és mi is bízunk benne, hogy nem fogják eltolni a bemutatót.

Ryan Coogler
Total
1
Shares
Previous Article
God of War

Az Amazon Prime Video a God of War sorozatadaptáción dolgozik

Next Article
She-Hulk

A She-Hulk promóciós képein végre teljes szerelésben láthatjuk Tatiana Maslany karakterét

Related Posts