Főoldal Filmek Beyoncé koncert érkezik karácsony előtt pár nappal a hazai mozikba
Filmek

Beyoncé koncert érkezik karácsony előtt pár nappal a hazai mozikba

A magyar mozikat is meghódítani készül Beyoncé. Limitált ideig játsszák majd a magyar mozikban a koncertfilmet.

234
Beyoncé

Az énekesnő rajongói 2023. december 21-től országosan kereshetik majd limitált ideig a kiválasztott mozik műsorán a Renaissance koncertfilmet a Pannónia Entertainment forgalmazásában.

A címadó világkörüli turné 12 ország 39 városában 56 előadást élt meg, a filmváltozat pedig bevezet minket a kulisszák mögé, bemutatva Beyoncét, mint az előadóművészt, és mint a döntéshozó producert, ahogy keményen dolgozik azon, hogy hibátlanul álljon össze minden a koncertsorozat körül.A hivatalos címén a Renaissance: A film by Beyoncé című alkotásért is maga a sztár kezeskedett, hiszen saját produkciós cége (egyben lemezkiadója) készítette a koncert-dokumentumfilmet, melynek alanya globális rekordokat döntögetett. Korábbi koncertfelvételeiért és videoklipjeiért is ugyanez a stúdió felelt, alapítása után pedig a Cadillac Records – Csillogó fekete lemezek és az Őrült szenvedély című játékfilmek elkészültében is szerepük volt.

Az új moziváltozat nagyvonalakban végigkíséri az egész Reneszánsz eseménysorozatot azzal, hogy a stockholmi nyitóelőadástól egészen a Missouri állambéli Kansas Cityben tartott nagy fináléig felhasznál bejátszásokat. Mindeközben láthatjuk Beyoncé azon szándékát, ahogy a turné minden aspektusából megpróbálja kivenni saját kreatív részét, hiszen célja nem más ezzel, minthogy megalkossa örökségét, s közben még jobban mesterévé váljon művészetének, túlszárnyalva korábbi önmagát.

Mind az amerikai, mind a nemzetközi kritika rendkívül elismerően nyilvánult meg; a fellépések kiemelkedő performanszait éltetőképp dicsérve. Az atmoszférát átjárta az elfogadás, a szabadságérzet és a közös öröm szelleme, amit Beyoncé a helyszínen tartózkodó rajongóival együtt élt át. A maximalista produkciót világszerte több, mint 2,7 millió néző látogatta meg a teltházak során a Föld minden tájáról érkezve, akár óceánokat is átutazva azon vidékekről, melyet nem érintett a 39 helyszín.

Ezúttal viszont kitárulnak a kapuk! Sokkal közelebb otthonaikhoz a mozik nagyvásznain újabb milliók élhetik majd át az eseményeket eme monumentális táncpartiról, ahol mindenki önmaga lehetett. Az élmény ezúttal több napon keresztül lesz elérhető, nem egyszeri vetítésről lévén szó remek elő-karácsonyi ajándék lehet minden rajongó számára, hiszen először december 21. és 24. között kerül műsorra a koncert – a világpremierrel egy időben és a tervek szerint mozitól függően naponta többször is.

A címadó turné 12 ország 39 városában 56 előadást élt meg, a filmváltozat pedig bevezet minket a kulisszák mögé, bemutatva Beyoncét, mint az előadóművészt, és mint a döntéshozó producert, ahogy keményen dolgozik azon, hogy hibátlanul álljon össze minden. A koncertfilmért is maga a sztár kezeskedett, hisz saját produkciós cége (egyben lemezkiadója) készítette, mely korábbi koncertfelvételeiért, klipjeiért és részben 2008-9-es mozifilmjeiért is felelt. A néző nagyvonalakban végigkísérheti az egész Reneszánsz koncertsorozatot azzal, hogy a stockholmi nyitóelőadástól a Kansas Cityben tartott nagy fináléig láthat bejátszásokat. Mindeközben Beyoncé azon szándékát is, ahogy a turné minden aspektusából megpróbálja kivenni saját kreatív részét, mert célja túlszárnyalni régi önmagát, egyben megalkotni örökségét. A kritikák rendkívül elismerően nyilvánultak meg a fellépésekről. A produkciót több, mint 2,7 millió néző látogatta meg a teltházak során, ezúttal viszont kitárulnak a kapuk! A mozik nagyvásznain újabb milliók élhetik át az eseményeket eme monumentális táncpartiról, nem kevesebb, mint 170 percben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Minus One
Filmek

Box Office: Beyoncé koncertfilmje lenyomta Az éhezők viadalát és a Godzilla Minus One-t is

Több jegyet adtak el egy koncertfilmre, mint a nagysikerű Az éhezők viadal...