Főoldal Filmek Box Office: Beyoncé koncertfilmje lenyomta Az éhezők viadalát és a Godzilla Minus One-t is
Filmek

Box Office: Beyoncé koncertfilmje lenyomta Az éhezők viadalát és a Godzilla Minus One-t is

Több jegyet adtak el egy koncertfilmre, mint a nagysikerű Az éhezők viadal előzményfilmjére és egy új Godzilla-filmre.

252
Godzilla Minus One
Forrás: GODZILLA OFFICIAL by TOHO

A Renaissance: A Film By Beyoncé nyerte az amerikai hétvégi bevételi listát 21 millió dollárral a box office hétvégi jelentése szerint, és visszaverte Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája és a Godzilla Minus One támadását a mozikasszáknál.

A Comscore és a Variety beszámolója szerint a Renaissance: A Film By Beyoncé további 6,4 millió dollárt hozott a nemzetközi jegyeladásokkal, így a globális bevétele 27,4 millió dollárra emelkedett. Az énekesnő, Beyoncé koncertfilmje némileg felülmúlta a várakozásokat, de nem érte el Észak-Amerikában Michael Jackson: This Is It 23,2 millió dolláros nyitását, Justin Beiber: Never Say Never 29,5 millió dolláros, a Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert 31,1 millió dolláros, valamint a Taylor Swift: The Eras Tour 92,9 millió dolláros első hétvégi bevételét.

Ennek ellenére két évtized óta ez lett az első film, amely több mint 20 millió dollárral nyitott a hálaadást követő hétvégén. Ráadásul a filmet az AMC Theaters forgalmazza, és Beyoncé a jegybevétel mintegy 50%-át viheti haza. Túlzottan nincs oka szomorkodni az énekesnek, mivel a hírek szerint a Renaissance turné állítólag már több mint 579 millió dollárt hozott eddig.

Az éhezők viadala: Az Énekesmadarak és kígyók balladája 14,5 millió dollárral a második helyen végzett, és már 121,2 millió dollárt termelt Észak-Amerikában. Világviszonylatban Az éhezők viadala előzményfilmje 243,9 millió dollárra tornázta fel a globális összbevételét.

A Godzilla Minus One című filmet szintén múlt hétvégén mutatták be az Államokban, és 11,0 millió dollárral a harmadik helyen végzett Észak-Amerikában. Világszerte a legújabb Godzilla-film 34,5 millió dollárnál jár eddig.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Minus One
Filmek

A Godzilla Minus One sorra dönti a rekordokat

Két hónappal a felbukkanása után Godzilla még mindig tombol!

Wonka
Filmek

A Wonka tartja magát a box office lista élén

Erős kihívó hiányában a Wonka megnyerte a 2024-es év első hétvégéjét.