Dzsungeltúra

Beúszott a Dzsungeltúra magyar szinkronos előzetese

A Disney A Karib-tenger kalózai szelét meglovagolva új kalózos kalandfilmmel támad jövő nyáron, főszerepben Dwayne Johnsonnal és Emily Blunttal.

A Disney A Karib-tenger kalózai szelét meglovagolva új kalózos kalandfilmmel támad jövő nyáron, főszerepben Dwayne Johnsonnal és Emily Blunttal.

Az elmúlt időben többen is megszólták a Disneyt, amiért jól bevált receptekhez nyúl, a nosztalgia lemezeket porolják csak le, s játsszák újra a mozikban a kornak megfelelő modern számítógépes-effektekkel kipolírozva és napjaink legnagyobb hollywoodi sztárjaival. Időközben a Disney is ráébredt hibájára, hogy ennél több kell, mert a Dzsungeltúra egy eredeti produkciónak ígérkezik A Sziklával és Emily Blunttal a főszerepben.

A múlt hónapban bemutatott előzetesben már láttuk, hogy mennyire eredeti moziról beszélünk, ami vitatható, hiszen a Dzsungeltúra egy klasszikus Disney-film lesz, A Karib-tenger kalózai és az Indiana Jones franchise turmixa. A humort egyértelműen Jack Sparrow kapitánytól másolták, miközben a cselekményt a Disneyland-i attrakció adta, ahol a vendégek csónakokra szállnak, útjuk során pedig veszélyes állatokkal találkoznak, míg el nem jutnak a kincsig. Ennek a kalandnak ízelítője már magyar szinkronnal is nézhető.

A rendezői teendőket a krimithrillereket (Non-StopÉjszakai hajsza) és a cápás horrorokat (A zátony) szerető Jaume Collet-Serra direktorra bízták, miközben a hajóskapitány főszerepében Dwayne Johnson, aki Utazás a rejtélyes szigetre és a Jumanji-filmek után harmadszor is dzsungelkalandra vállalkozik, a kalandkereső civil szerepében pedig Emily Blunt. A filmben feltűnik még továbbá Edgar Ramírez (Arany), Jack Whitehall, Jesse Plemons (Éjszakai játék), valamint Paul Giamatti is.

Dzsungeltúra országos bemutatója 2020. június 23-án lesz.

Total
15
Shares
Previous Article
Jumanji: A következő szint

Befutott a Jumanji: A következő szint új, végső előzetese

Next Article

Késik Észak-Amerikában a Terminator: Resistance

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!