Főoldal Előzetesek A Disney Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésében bemutatta a Dzsungeltúra első előzetesét
Előzetesek

A Disney Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésében bemutatta a Dzsungeltúra első előzetesét

A Disney új kalózos kalandfilmmel támad jövő nyáron, főszerepben a Jumanji-mozik sztárjával, A Sziklával és Emily Blunttal.

518

A Disney új kalózos kalandfilmmel támad jövő nyáron, főszerepben a Jumanji-mozik sztárjával, A Sziklával és Emily Blunttal.

Az elmúlt időben többen is megszólták a Disneyt, amiért jól bevált receptekhez nyúl, a nosztalgia lemezeket porolják csak le, s játsszák újra a mozikban a kornak megfelelő modern számítógépes-effektekkel kipolírozva és napjaink legnagyobb hollywoodi sztárjaival. Időközben a Disney is ráébredt hibájára, hogy ennél több kell, mert a Dzsungeltúra egy eredeti produkciónak ígérkezik A Sziklával és Emily Blunttal a főszerepben.

Hogy mennyire eredeti moziról beszélünk, vitatható, hiszen a Dzsungeltúra egy klasszikus Disney-film lesz, A Karib-tenger kalózai és az Indiana Jones franchise keveréke lesz. A humort egyértelműen Jack Sparrow kapitánytól másolták, miközben a cselekményt a Disneyland-i attrakció adta, ahol a vendégek csónakokra szállnak, útjuk során pedig veszélyes állatokkal találkoznak, míg el nem jutnak a kincsig. Egyszóval, végre valami olyat látunk, amit a Disney egy korábbi feldolgozásban még nem mutatott be a mozikban.

A rendezői teendőket a krimithrillereket (Non-Stop, Éjszakai hajsza) és a cápás horrorokat (A zátony) szerető Jaume Collet-Serra direktorra bízták, miközben a hajóskapitány főszerepében Dwayne Johnson, aki Utazás a rejtélyes szigetre és a Jumanji-filmek után harmadszor is dzsungelkalandra vállalkozik, a kalandkereső civil szerepében pedig Emily Blunt. A filmben feltűnik még továbbá Edgar Ramírez (Arany), Jack Whitehall, Jesse Plemons (Éjszakai játék), valamint Paul Giamatti is.

A Dzsungeltúra országos bemutatója 2020. június 23-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

vaiana 2
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...