x
Előzetesek

A Disney Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésében bemutatta a Dzsungeltúra első előzetesét

A Disney új kalózos kalandfilmmel támad jövő nyáron, főszerepben a Jumanji-mozik sztárjával, A Sziklával és Emily Blunttal.

  • Publishedoktóber 13, 2019

A Disney új kalózos kalandfilmmel támad jövő nyáron, főszerepben a Jumanji-mozik sztárjával, A Sziklával és Emily Blunttal.

Az elmúlt időben többen is megszólták a Disneyt, amiért jól bevált receptekhez nyúl, a nosztalgia lemezeket porolják csak le, s játsszák újra a mozikban a kornak megfelelő modern számítógépes-effektekkel kipolírozva és napjaink legnagyobb hollywoodi sztárjaival. Időközben a Disney is ráébredt hibájára, hogy ennél több kell, mert a Dzsungeltúra egy eredeti produkciónak ígérkezik A Sziklával és Emily Blunttal a főszerepben.

Hogy mennyire eredeti moziról beszélünk, vitatható, hiszen a Dzsungeltúra egy klasszikus Disney-film lesz, A Karib-tenger kalózai és az Indiana Jones franchise keveréke lesz. A humort egyértelműen Jack Sparrow kapitánytól másolták, miközben a cselekményt a Disneyland-i attrakció adta, ahol a vendégek csónakokra szállnak, útjuk során pedig veszélyes állatokkal találkoznak, míg el nem jutnak a kincsig. Egyszóval, végre valami olyat látunk, amit a Disney egy korábbi feldolgozásban még nem mutatott be a mozikban.

A rendezői teendőket a krimithrillereket (Non-Stop, Éjszakai hajsza) és a cápás horrorokat (A zátony) szerető Jaume Collet-Serra direktorra bízták, miközben a hajóskapitány főszerepében Dwayne Johnson, aki Utazás a rejtélyes szigetre és a Jumanji-filmek után harmadszor is dzsungelkalandra vállalkozik, a kalandkereső civil szerepében pedig Emily Blunt. A filmben feltűnik még továbbá Edgar Ramírez (Arany), Jack Whitehall, Jesse Plemons (Éjszakai játék), valamint Paul Giamatti is.

A Dzsungeltúra országos bemutatója 2020. június 23-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.