x
Előzetesek

Betolták a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk új előzetesét

Egy új előzetest mutattak be a Martin Lawrence és Will Smith főszereplésével készült Bad Boys - Mindörökké rosszfiúkból.

  • Publishednovember 5, 2019

Egy új előzetest mutattak be a Martin Lawrence és Will Smith főszereplésével készült Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkból.

A stúdió ígéretéhez híven délután betolta annak a filmnek az új előzetesét, amire csaknem tizenhat évet kellett várnunk. A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkban visszatér Will Smith és Martin Lawrence által megformált mindenki kedvenc zsarupárosa, Mike Lowrey és Marcus Burnett.

Sokáig úgy tűnt, hogy a rajongók lemondhatnak a Bad Boys harmadik részéről, miután a stúdió nem tudta eldönteni, érdemes-e folytatni a 2003-ban bemutatott második részt, ami már akkor is alul teljesített az első részhez képest. Végül Joe Carnaham rendezővel az élén a projekt mozgásba lendült, egymás után érkeztek a biztató jelek, hogy Will Smith és Martin Lawrence alakításában egy korhatáros folytatást látunk, a forgatókönyv is elkészült, azonban kreatív különbségekre hivatkozva Carnaham hatát fordított a Sonynak, s azzal egy időre megpecsételve a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk sorsát.

Tavasszal aztán csak leforgatták a filmet, amihez már láttunk egy felemásra sikerült előzetest, főszerepben a kissé megkopott főszereplőkkel, de talán a franchise szókimondó karakterei hozzák meg a sikert, hiszen Smith és Lawrence mellett Howard kapitány is visszatér.

Az új rész központjában a miami rendőrség és annak az elit kommandó egysége áll, akik megpróbálják rács mögé juttatni a drogkartell fejét, Armando Armas-t (Scipio). Armando egy hidegvérű gyilkos ördögi természettel megáldva. Maximálisan elkötelezett a kartell iránt, így mikor anyja arra kéri, hogy ölje Mike-ot, a fiú gondolkozás nélkül a nyomozó után ered. Mike egykori barátnője Rite (Paola Nuñez), a kemény és vicces bűnügyi pszichológus, akit ezúttal az AMMO vezető szerepében látjuk, azonban nyoma vész.

Martin Lawrence és Will Smith mellett visszatér Joe Pantoliano Howard kapitány szerepében, de lesznek új szereplői is a harmadik résznek, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton és Paola Nuñez, akik az AMMO különleges rendőri egység embereit alkotják. Ők lesznek ezúttal Marcus és Mike segítői, hogy rács mögé dugják Jacob Scipio Paola Nunez nevű drogkartell fejét. De a héten kiderült az is, hogy világhírű DJ Khaled is csatlakozott a szereplőgárdához, de az ő szerepe egyelőre ismeretlen a filmben.

Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk bemutatója 2020. január 17-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.