The Batman

Beszámolók szerint elképesztő volt a The Batman zárt ajtók mögött levetített előzetese

Az új felvételen jobban megismerhetjük Gothamet.

Tegnap este a Las Vegas-i CinemaCon eseményen a Warner Bros. nemcsak a Mátrix 4. előzetesét vetítette le az amerikai mozitulajdonosoknak tartott kétórás előadáson, hanem a várva várt The Batman új kedvcsinálóját is. Beszámolók szerint a DC Comics adaptációban Gotham City egy új oldalát ismerjük meg. Sötét és komor városképpel írják le a várost – ami a korábbi chicagoi helyszínek után képregényhűbb lesz -, ahogy eddig még nem láttuk feldolgozásban.

A The Wrap munkatársa is jelen volt a Warner Bros. tegnapi prezentációján. A lap azt írja, hogy Matt Reeves új előzetesében a káosz közepette mutatják Gotham várost. A videó elején Bruce Wayne a város utcáin sétálgat, mielőtt „felemelkedik” – jelentsen ez bármit is. A következő jelenetben Zoë Kravitz Macskanője és Jeffrey Wright által játszott Gordon rendőrkapitánya is felbukkan néhány képsorra. De talán az új videó legnagyobb szenzációját Andy Serkis Alfredját jelentette, akit először mutattak meg.

Aaron Couch, a The Hollywood Reporter szerkesztője, aki szintén jelen volt a vetítésen tegnap este, Twitteren azt írja, hogy az új képsorok azelőtt játszódnak, amit tavaly a DC FanDome alatt bemutattak. Couch elmondása szerint a trailer elképesztően jól nézett ki a nagyvásznon az előadóteremben. A ComicBook munkatársa is látta ezt az előzetest. Brandon Davis közösségi oldalán „hosszú, sötét, epikus kulisszák mögötti jelenetként” írta le az előzetest. Akárcsak a többiek, ő is elképesztőnek nevezte a The Batman új képsorait. A rendező arról is beszélt, hogy a film bizonyos aspektusait a One Year című képregény ihlette. Reeves egy érzelemmel teli filmet ígér, amire eddig még nem volt példa.

Valószínűleg a stúdió nem fogja online bemutatni az előzetest, szóval egyelőre be kell érnünk ezzel a leírással. Októberben kerül megrendezésre a második DC FanDome, és majd ott fognak előzeteseket bemutatni a közelgő alkotásokból, köztük a The Batman-filmből is.

The Batman bemutatóját 2022. március 4-ére halasztotta a Warner Bros.

Total
20
Shares
Previous Article
Mátrix

A Mátrix 4. prezentációján levetítettek az első előzetest, és a filmcímet is megerősítették

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút előzetese megdöntötte a Bosszúállók: Végjáték egyik rekordját

Related Posts