Terminátor: Sötét végzet

Berobbant a Terminátor: Sötét végzet legújabb előzetese!

Bemutatták este a Terminátor: Sötét végzet új előzetesét, s tele van eddig nem látott új részekkel.

Bemutatták este a Terminátor: Sötét végzet új előzetesét, s tele van eddig nem látott új részekkel.

A semmiből támadt a Terminátor: Sötét végzet harmadik előzetese, mely elsősorban a trilógia Dani Ramos (Natalia Reyes) új főhősre van kihegyezve, nyomában a valaha volt legfélelmetesebb Rev-9-re keresztelt Terminátorral (Gabiel Luna), de új segítőkre is lel Mackenzie Davis alakításában Grace szuperkatonában, aki félig gép és félig ember, valamint a franchise ismerős arcai is visszatérnek egy menetre, Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is beugrott Sarah Connor és a T-800-as szerep kedvéért.

A franchise szerelmesei az első előzetesek után aggodalmukat fejezték ki az új résszel, majd jött a San Diego-i Comic-Con előzetes, ami picit felrázta a fagyos hangulatot, a mostani új előzetes pedig reményre ad okot. Az aggodalom érthető, hiszen még James Cameron is félve nyilatkozott a Sötét végzetről, elmondása szerint arra is volt példa, hogy az éjszaka alatt írta meg a másnapi forgatás szkriptjét, de úgy tűnik, hogy Tim Miller a Deadpool rendezője és James Cameron producer gatyába rázta az évek óta szenvedő filmszériát, s a Terminátor 2. – Az ítélet napja után egy méltó folytatással tér vissza a mozikba.

Hamilton és Schwarzenegger mellett visszatér továbbá Edward Furlong is, akit csak John Connorként ismernek, ám az új Terminátor-film főszereplői ezúttal nem ők lesznek, hanem Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta és Gabrial Luna színészek karakterei.

Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Total
14
Shares
Previous Article
William Hurt Ross tábornok

Ross tábornok is beugrott a Fekete Özvegy-film forgatására, hogy felvezesse a Mennydörgőket?

Next Article
Ragadozó madarak

Harley Quinn-nel az élén megérkezett a Ragadozó madarak magyar nyelvű előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!