Főoldal Filmek Bennfentesek a Deadpool 3. cselekményéről, és a Bosszúállók: Titkos háború kapcsolatáról pletykálnak
Filmek

Bennfentesek a Deadpool 3. cselekményéről, és a Bosszúállók: Titkos háború kapcsolatáról pletykálnak

Deadpool szerepe fontosabb, mint amiről először pletykáltak.

650
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Amikor a Marvel Studios bejelentette, hogy elkészül a Deadpool 3. része, sokan úgy gondolták, hogy a Marvel nagyszájú szuperhőse egy saját univerzumban játszódik majd, és soha nem találkozik az MCU más szereplőivel. De minden megváltozott a Multiverzummal, mert gyakorlatilag bármelyik korábbi szereplőt vissza tudnak hozni, s egyesíteni lehet a Bosszúállókkal.

A pletykák szerint a Deadpool 3. sokkal nagyobb szerepet játszik, mint elsőre gondoltuk, és komoly hatással lesz az MCU más eseményeire is. Több bennfentes jelentés arról számolt be, hogy a film közvetlenül kapcsolódik majd a Bosszúállók: Titkos háborúhoz.

A Deadpool 3. nagy bejelentése óta mennek találgatások arról, hogy a film miként hozza vissza Hugh Jackman Rozsomákját, és mindezt úgy kell kivitelezni, hogy az ne csorbítsa a Logan – Farkas befejezését, amire Jackman hattyúdalaként tekintenek.

Egy pletyka szerint a Deadpool 3. arról szól, hogy a TVA összegyűjti az egyes hősök legerősebb változatait, hogy létrehozzanak egy hadsereget a Multiverzum variánsaiból a Kang elleni harcban a Titkos háborúra, miután a Loki 2. évadában a Megmaradó túljárt mindenki eszén, és teljesen elvesztették az irányítást az idővonalak felett. Hugh Jackman karakterére esett a választás, de kezdetben ellenzi ezt, nem akar részt venni ebben a kalandban, s ez lesz a film alapkonfliktusa.

Erre egy másik bennfentes forrás is ráerősített, és tisztázta, hogy ennek ellenére a harmadik részre úgy kell tekinteni, mint egy Deadpool-filmre. Kábel időgépe a második részben felkeltette a TVA figyelmét, bár továbbra is úgy tűnik, hogy Josh Brolin nem tér vissza Kábel szerepében. Amikor Deadpool megtudja, hogy a TVA egy multiverzális hadsereget tervez, ez motiválja őt, hogy megszökjön és megpróbáljon…

Tegyük fel, hogy igazak ezek a pletykák, akkor felmerül a kérdés, hogy a TVA miként választja ki a mutánsok legerősebb változatait. Azzal nehéz vitatkozni, hogy Hugh Jackman a legjobb választás Rozsomákra, de vajon a többi mutánssal mi történik majd? Őket hogyan választják ki, és kiket hoznak még vissza vagy mutatnak be a The Multiverse Saga fináléjában?

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.