Ben Mendelsohn rosszfiú lehet Doctor Doom

A Zsivány Egyes gonoszát megformáló Ben Mendelsohn bejelentkezett a Doctor Doom spin-off mozi főszerepére.

A Zsivány Egyes gonoszát megformáló Ben Mendelsohn bejelentkezett a Doctor Doom spin-off mozi főszerepére.

A korábbi pletykák ellenére, melyek még Ben Mendelsohn a Marvel kapitány szerepéről szóltak, a legfrissebbek már arról beszélnek, hogy a színész egy másik ikonikus gazember szerepére írt alá, és ő lesz Doctor Doom. A napokban Mendelsohn erre utaló kijelentést tett az MTV-nek, ahol elismerte, mekkora rajongója Doctor Doomnak.

Noah Hawley a Légió és a Fargo alkotója nyáron a San Diego-i Comic-Con jelentette be, hogy a 20th Centruy Fox stúdióval közösen készítik a spin-offot, és amely szerepét a Zsivány Egyes gazembere kaphat:

Doctor Doom minden idők legnagyobb képregény-karaktere. Nagyszerű szerep az övő. A dolog, ami vonzó számomra Victorban, az a kár és a trauma, a családja elvesztése, és a hatalomátvétel, a bosszú, és aztán ott van a Latveria védelmezése a Hidegháború hangulatban. Van valami abban a kombinációban. Ami igazán naggyá teszi őt, az a gondoskodása.

A karaktert kétszer is láttuk a mozikban, először a 2004-es Fantasztikus Négyesben, majd 2015-ben a csúfosan félrement rebootban, amit Josh Trank rendező már a megjelenése előtt temetett. (Josh Trank részben ezért nem kapta meg a harmadik spin-offot a Lucasfilmnél.) Julian McMahon és Toby Kebbell színészek után most Ben Mendelsohnon a sor, már amennyiben igazak a legújabb pletykák Victor von Doom szerepéről.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Deathstroke

Hivatalos Deathstroke fotó Az Igazság Ligájából

Next Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket adunk a Megjött apuci! 2. premier előtti vetítésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!