Főoldal Filmek Ben Mendelsohn örömmel eljátszaná Doctor Doomot a Fantasztikus Négyesben
Filmek

Ben Mendelsohn örömmel eljátszaná Doctor Doomot a Fantasztikus Négyesben

Foggal-körömmel küzd Ben Mendelsohn, hogy ő legyen Doctor Doom.

356
Titkos invázió
Forrás: Marvel Studios

Ben Mendelsohn egy vele készített friss interjúban elárulta, hogy nagyon szeretne egy újabb MCU-szerepet, ezúttal a Fantasztikus Négyes főgonoszát, Doctor Doomot alakítaná. Mendelsohn először a 2018-as Marvel Kapitányban tűnt fel a skrullok vezetőjének, Talosnak a szerepében. Majd többször is visszatért a későbbiekben.

A GQ tett fel kérdéseket a színésznek, amikor Mendelsohn elárulta, hogy mire vágyik most. Kifejtette, hogy Talos halála után mennyire szeretne visszatérni a Marvel Moziverzumba. Sokat nem kellett agyalnia azon, hogy melyik szerep illene neki, mert konkrét elképzelése van, hogy ő szeretne Doctor Doom lenni a Fantasztikus Négyesben.

Szinte foggal-körömmel harcolnék azért, hogy eljátszhassam Doctor Doomot. Szerintem Doctor Doom a nagy rejtélyes Marvel-karakter, akit meg lehetne és meg kellene csinálni. De ez minden. Dolgozhattam Spielberggel, dolgozhattam Terrence Malickkal, dolgozhattam Ridley Scottal. Hihetetlen volt.

Ben Mendelsohn

Mendelsohn többször is megmutatta már gonosz oldalát, sokszor Hollywood ügyeletes rosszfiújaként is hivatkoznak rá a sajtóban; Krennic igazgatót játszotta a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című filmben, Nolan Sorrento-t a Ready Player One-ban, és az MCU közönsége leginkább Talos alakításáról ismeri fel a Marvel Kapitányban, a Pókember: Idegenben című filmben, valamint a Disney+ Titkos invázió című sorozatában.

Talos az említett Titkos invázió negyedik epizódjában találkozott a teremtőjével, miután megmentette Ritson elnököt a konvoját ért támadástól. Az akció során a gonosz Gravik segített Talosnak elmenekülni a harcból, de megrendezett volt, mert később Nick Fury szeme láttára szíven szúrta Talost, és ezzel Mendelsohn karakterének története itt véget ért.

A Marvel Studios a napokban jelentette be a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját, de arról egyelőre nincs hír, hogy milyen gonoszok ellen szállnak majd szembe. Doctor Doom az egyik legnagyobb esélyes, hiszen Latveria uralkodója 1962-es debütálása óta a Marvel-univerzum egyik legveszélyesebb és legtermékenyebb gonosztevője.

Tegnap osztottunk meg egy pletykát arról, hogy a reboot végén feltűnik a gonosztevő, de ezt a szerepet csak később fogják bejelenteni. Néhány rajongó úgy hiszi, hogy a Deadpool és Rozsomák előzetesében is látni vélhettük Doctor Doomot, de ezt nem erősítette meg senki, hogy valóban Doomot vagy egyik variánsát láttuk a multiverzumi kaland előzetesében.

Julian McMahon színész alakította Victor von Doomot a 2005-ös Fantasztikus Négyes-filmben és annak folytatásában, míg a 2015-ös rebootban Toby Kebbell színész játszotta Doomot, de valószínűleg valaki más fogja harmadszor eljátszani a szerepet. Sokat pletykáltak Mads Mikkelsonről, hogy őt szemelték ki a szerepre.

Krennic Ben Mendelsohn
Forrás: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.