x
BREAKING Filmek

Ben Affleck visszatér Batman szerepében az Aquaman és az elveszett királyságban

Ben Affleck újabb filmben tűnik fel Batmanként.

Ben Affleck visszatér Batman szerepében az Aquaman és az elveszett királyságban
  • Publishedjúlius 29, 2022

Megdöbbentő fordulat, de Ben Affleck újra Batman szerepébe bújik az Aquaman és az elveszett királyság című filmben annak ellenére, hogy Ben Affleck 2017-ben Az Igazság Ligája után lemondott a szerepről. A színész a Zack Snyder: Az Igazság Ligája és a 2023-as Flash című filmekben újra Batmant alakította. Utóbbi úgy tűnt, hogy Affleck hattyúdala lesz, tekintve, hogy Michael Keaton Bruce Wayne-je is szerepelni fog benne, azonban egy másik közelgő produkcióban is feltűnik.

Meglepő módon azonban nem a Flash lesz az egyetlen közelgő DC-kaland, amelyben Affleck Sötét Lovagja feltűnik majd. Mint kiderült, az Aquaman és az elveszett királyság folytatásban is láthatjuk Batmanként. A film sztárja, Jason Momoa az Instagramon dobta be a meglepetést, és megosztott egy képet, amelyen Affleck mellett látható Bruce Wayne jelmezében. Egy videó is megjelent a nagy leleplezésről, köszönhetően a stúdiólátogatóknak, akik lencsevégre kapták ahogy Momoa és Affleck éppen forgatnak. Ezután jött a nagy leleplezés. Érdemes megjegyezni, hogy Momoa jelezte, hogy nemrég még Affleckkel forgatott, ami azért is furcsa, mert James Wan 2022 januárjában jelentette be, hogy az Aquaman 2 forgatása lezárult.

Ha ezek a képek valóban nemrég készültek, akkor az utómunka során döntöttek úgy, hogy Ben Affleck Batmanje szerepet kap a folytatásban. Nehéz megjósolni, hogy ez pontosan mit is jelentsen, milyen nagy szerepet kap a filmben Batman, tekintve, hogy gyakorlatilag semmit sem tudunk az Aquaman második részéről. Azt sem tartjuk kizártnak, hogy csak egy stáblista utáni jelenetet vettek filmre, vagy egy cameo, bármit megtörténhet.

Ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy belátható időn belül Bruce Wayne szerepében tartósan visszatérne a színész. Az Aquaman és az elveszett királyság a tervek szerint 2023 márciusában kerül a mozikba, a Flash (amiben úgy tűnik, hogy Affleck utoljára alakítja a karaktert) pedig három hónappal később, 2023 júniusában.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.