Ben Affleck

Ben Affleck szerint Kevin Feige a valaha élt legnagyobb producer

Ben Affleck most a Marvelnél hízeleg?

Mint azt tavaly nyáron megtudtuk, hogy Ben Affleck még egyszer és utoljára visszatér Batman szerepében a The Flash című alkotásban, de ezután várhatóan végleg szögre akasztja a köpenyt. Affleck fényes jövő előtt állt, amikor megkapta a Sötét lovag szerepet, ám nem tudott élni a lehetőséggel, nem jött össze neki a The Batman forgatókönyve és alkoholproblémája is hátráltatta a munkában. Végül úgy döntött, megválik a szereptől.

A The Hollywood Reporter készített egy interjút a színésszel múlt héten. Az Awards Chatter Podcast műsorban meglepően kedves szavakat mondott Kevin Feigeről, akivel még évekkel korábban, 2003-ban dolgozott együtt a Daredevil-filmen.

Meg kell mondanom, hogy Kevin Feige abszolút a legnagyobb, a legsikeresebb producer, aki valaha élt. Ő az egyetlen a világon, aki ha azt mondaná nekem, hogy ’Tudom, mit akar a közönség, ezt fogjuk csinálni’, akkor én zokszó nélkül hinnék benne. Ez a kibasz*tt fickó úgy ismeri a közönséget, mint semelyik másik producer… Ő egy géniusz. Abszolút mester, mint a cirkusz porondmestere. Pontosan tudja, hogy mikor kell megérinteni a közönség szívét, hogyan kell elkészíteni az effekteket, hány viccet, milyen érzelmesen és milyen hangnemben kell azt csinálni.Ben Affleck

Meglepődnénk, ha a Batman szerepe után belemenne egy másik játékba, csak ezúttal a Marvel Moziverzum egyik szuperhőseként. Inkább csak nemes gesztus volt, hogy Feige milyen csodálatos munkát végzett az elmúlt tíz évben. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni azt sem, hogy Feige a Marvel Studios mellett egy Star Wars-filmen is dolgozik, így ott még nyitott ajtókon kopogtat Affleck.

Total
13
Shares
Previous Article

Nagyon erős lehet a Microsoft idei éve

Next Article
Felicity Jones

Felicity Jones szívesen visszatérne Fekete Macska szerepében A csodálatos Pókember 2. után

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!