Bemutatták a Thor 3: Ragnarok film logóját

A Marvel Studios feje, Kevin Feige éjjel a Thor 3-ról is beszélt, és logót is hozott hozzá a Comic Con-ra.

A Marvel Studios feje, Kevin Feige éjjel a Thor 3-ról is beszélt, és logót is hozott hozzá a Comic Con-ra.

Az elnök beszélt arról, hogy a filmet jelenleg még Ausztráliában forgatják. Kicsit másabb lesz, mint a korábbi thor filmek voltak. Lesznek olyan momentumai a folytatásnak, melyek nem passzolnak a második filmhez sem.

A film rendezője, Takika Waititi is eljött az eseményre, és a Marvellel közösen mutatták be a film új hivatalos logóját a jelenlévőknek. Amúgy a logót Twitteren mutatták meg, így elképzelhető, hogy ez még változni fog a megjelenés napjáig. Egy videót is láthattak a jelenlévők, egy amolyan dokumentumfilmet, hogy Thor mennyire stresszessé vált, és Új-Zélandra költözött egy barátjához, Darryl-hez, hogy kipihenje a fáradtságokat. Volt egy jelenet, amin Thor és Bruce Banner (Hulk) beszélgetnek. Thor értetlenkedni kezd, mert nem is hallott arról, hogy mi történt Vasember és Amerika kapitány között.

A harmadik részt a mesés Queenslanden forgatják, és a tervek szerint októberre kész lesznek a felvételekkel. A film sztárja Chris Hemsworth, azaz Thor, és Hulk (Lou Ferrigno) is szerepet kap majd.

A filmet 2017. november 3-án fogják bemutatni.

Total
0
Shares
Previous Article
marvel-kapitany

Brie Larson hivatalosan a Marvel Kapitány

Next Article

Pókember Keselyűvel küzd a koncepciós rajzon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!