Wide Screen
Image default
Filmek

Bemutatódátumot és címet kapott a Boldog halálnapot! folytatása

Az első rész elsöprő sikere után a stúdió datálta a Boldog halálnapot! második részét, melynek címe egészen frappáns lett.

A Universal Studios és a Blumhouse végre elárulta, hogy mikor és milyen néven mutatják be a Boldog halálnapot! című folytatását. 2017 év egyik nagy meglepetésfilmje volt, a filmet imádták a nézők, és a kritikák is egészen jó színben mutatták be a filmet, így a kis költségvetésből dolgozó alkotás hamar visszahozta, megtöbbszörözte a ráfordított összeget, ami meggyőzte a stúdiók egy második részről.

A Happy Death Day 2U néven érkezik a folytatás és 2019. február 14-én, Valentin napon lesz a bemutató. Merész lépés ez a két stúdiótól, hiszen a 20th Century Foy egy héttel korábban mutatja be az X-Men: Sötét Főnixet, de a Warner Bros. is készül bemutatóval, ők az Isn’t It Romantic című végjátékkal készülnek a szerelmesek hetére.

Christopher Landon visszatér a második részére, de nem ő az egyedüli visszatérője a Happy Death Day 2U-nak, hiszen a főhőst alakító Jessica Rothe újból feltűnik a főiskolás hallgató Tree szerepében, aki az első részben többször is meggyilkoltatta magát, csakhogy újra és újra átélje a napot, miközben gyilkosa nyomába ered.

A folytatásról nem sokat tudunk, habár Jessica Rothe korábban úgy fogalmazott a Collidernek, hogy a második rész olyan lesz, mint a Vissza a jövőbe című klasszikus. Rothe mellett visszatér még az első részből Israel Broussard, új belépőként Suraj Sharma és Sarah Yarkin érkezik.

Még több a témában...

WS Magazin 03 – Luke Skywalker akkor most átállt a Sötét oldalra?

Kévés Bence Mihály

A Boldog halálnapot 2. előzetese egészen szórakoztató

KRITIKA: Boldog halálnapot!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább