Főoldal Játékok Bemutatkozott a Re:Turn – One Way Trip
Játékok

Bemutatkozott a Re:Turn – One Way Trip

2D-s horrorjáték érkezik a második vágányon.

457

A horror piacon manapság nem túl telt a paletta, pláne a 2D-s versenyzőkből nem igazán látunk indulókat. Ám ez úgy tűnik változni látszik, mert ma a fejlesztő Red Ego Games és a kiadó Green Man Gaming közösen bejelentették a Re:Turn – One Way Trip megjelenését.

A játék egy ijesztő sztorit mesél el 5 főiskolás barátról akik a suli befejezése után együtt vakációznak. A főszereplő Saki, az egyik éjszaka közepén arra ébred, hogy barátai eltűntek a táborhelyükről. Társait keresve egy elhagyatott vonatra bukkan, mely az utolsó utasát várja a sötétségben.

A játék során oda-vissza ugrálunk múlt és jelen között. Két karaktert irányíthatunk a kaland során, teljesen más perspektívával. A 2D-s pixel art közegben pedig oldalra haladva göngyölíthetjük fel a rejtélyt, miközben különböző feladványokat oldunk meg.

A Re:Turn – One Way Trip megjelenése 2020. szeptember 29-én várható PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokon. Előreláthatólag elérhető lesz egy kipróbálható demó a PC-s verzióból Steamen június 16-tól 22-ig, a Steam Game Festival: Summer Edition keretein belül.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.