Bemutatkozott a Re:Turn – One Way Trip

2D-s horrorjáték érkezik a második vágányon.

A horror piacon manapság nem túl telt a paletta, pláne a 2D-s versenyzőkből nem igazán látunk indulókat. Ám ez úgy tűnik változni látszik, mert ma a fejlesztő Red Ego Games és a kiadó Green Man Gaming közösen bejelentették a Re:Turn – One Way Trip megjelenését.

A játék egy ijesztő sztorit mesél el 5 főiskolás barátról akik a suli befejezése után együtt vakációznak. A főszereplő Saki, az egyik éjszaka közepén arra ébred, hogy barátai eltűntek a táborhelyükről. Társait keresve egy elhagyatott vonatra bukkan, mely az utolsó utasát várja a sötétségben.

A játék során oda-vissza ugrálunk múlt és jelen között. Két karaktert irányíthatunk a kaland során, teljesen más perspektívával. A 2D-s pixel art közegben pedig oldalra haladva göngyölíthetjük fel a rejtélyt, miközben különböző feladványokat oldunk meg.

A Re:Turn – One Way Trip megjelenése 2020. szeptember 29-én várható PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokon. Előreláthatólag elérhető lesz egy kipróbálható demó a PC-s verzióból Steamen június 16-tól 22-ig, a Steam Game Festival: Summer Edition keretein belül.

Total
0
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Skelattack

Next Article
Star Wars

A Star Wars-folytatástrilógiában egyszer sem mondták ki a franchise legfontosabb karakterének nevét

Related Posts