Wide Screen
Image default
Játékok

Bemutatkozott a Re:Turn – One Way Trip

2D-s horrorjáték érkezik a második vágányon.

A horror piacon manapság nem túl telt a paletta, pláne a 2D-s versenyzőkből nem igazán látunk indulókat. Ám ez úgy tűnik változni látszik, mert ma a fejlesztő Red Ego Games és a kiadó Green Man Gaming közösen bejelentették a Re:Turn – One Way Trip megjelenését.

A játék egy ijesztő sztorit mesél el 5 főiskolás barátról akik a suli befejezése után együtt vakációznak. A főszereplő Saki, az egyik éjszaka közepén arra ébred, hogy barátai eltűntek a táborhelyükről. Társait keresve egy elhagyatott vonatra bukkan, mely az utolsó utasát várja a sötétségben.

A játék során oda-vissza ugrálunk múlt és jelen között. Két karaktert irányíthatunk a kaland során, teljesen más perspektívával. A 2D-s pixel art közegben pedig oldalra haladva göngyölíthetjük fel a rejtélyt, miközben különböző feladványokat oldunk meg.

A Re:Turn – One Way Trip megjelenése 2020. szeptember 29-én várható PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokon. Előreláthatólag elérhető lesz egy kipróbálható demó a PC-s verzióból Steamen június 16-tól 22-ig, a Steam Game Festival: Summer Edition keretein belül.

Még több a témában...

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Fonyódi Dávid

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat