Wide Screen
Image default
Gamer

Bemutatkozik a World War Z!

Egy részletes előzetesben láthatjuk a zombis játékot mozgás közben, ráadásul rendezői kommenttárral megspékelve.

A World War Z nehezen indul, hiszen a marketing nagy részét egy olyan filmre alapozták, amit idő közben elkaszáltak. A Saber Interactive azonban nem dőlt bele a kardba, hanem megpróbálják kihozni a helyzetből a lehető legjobbat. Most egy gameplay videó keretében mesélnek egy picit a játékról és annak felépítéséről. Sok helyszínen kell megküzdenünk az élő-halottakkal, többek között New York, Moszkva, Jeruzsálem és Tokió is a terítékre kerül.

A narrátor szerepében Oliver Hollis-Leicket hallhattuk, aki rávilágított a World War Z pár érdekes momentumára. Ilyen lesz például az alaposan bemutatott Horda és egy mesterséges intelligencia rendező,  az AI Director is. Ez figyeli a négy fős csapatunkat és a játékstílusunknak megfelelő akadályokat fog elénk tárni. Akik lopakodva haladnak nem fognak annyi ellenséggel találkozni, viszont akik nagy csinadrattát rendeznek kapnak rendesen lőszert és robbanóanyagot a tervük végrehajtásához.

A World War Z PlayStationre, Xboxra és PC-n az Epic Game Store kínálatában teszi tiszteletét Április 16-án.

Még több a témában...

Trónok harca játékon dolgozik a Microsoft?

Héja Szabolcs

Még Duke Nukem is rávetné magát Ion Fury-ra

Sinka Tamás

Nézzük milyen alternatív lehetőségekkel csalogat a nyár utolsó nagy dobása

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább