Főoldal Sorozatok Bella Ramsey a The Last of Us 2. évad bemutatójára utalt
Sorozatok

Bella Ramsey a The Last of Us 2. évad bemutatójára utalt

Hány évet kell várnunk a The Last of Us 1. évadja után a folytatásra?

561
The Last of Us
Forrás: HBO

Az HBO The Last of Us sorozatadaptációjának első évadának utolsó részét alig több mint egy hete mutatta be a csatorna, de már hetek óta tudjuk, hogy a nagy sikerre való tekintettel berendelte a folytatást, így a videójáték második részét is feldolgozza az HBO. Bár a folytatást alig néhány nappal az évadkezdés után bejelentették, egyelőre nem tudni, hogy mikor tűzik képernyőre, s a jelek szerint erre jó sokat kell várnunk.

Hivatalos információt nem kaptunk, de a második évad valószínűleg csak 2024 végén vagy 2025 elején érkezik. Ahogy arról a The Independent is beszámolt, Bella Ramsey, aki Ellie-t alakítja a The Last of Us HBO-adaptációjában, nemrég a brit The Jonathan Ross Show vendége volt, hogy beszéljen a poszt-apokaliptikus drámáról, és figyelmeztesse a rajongókat, hogy közel két évet kell várniuk a következő részre.

“Eltart egy darabig” – kezdte Ramsey a második évad bemutatójáról. “Azt hiszem, valószínűleg az idei év végén, jövő év elején fogunk forgatni. Tehát valószínűleg 2024 végén, 2025 elején lesz látható”.

A második évad a Naughty Dog játékfejlesztő csapatának The Last of Us Part II. részét adaptálja majd, és Craig Mazin showrunner már most elmondta, hogy a második játék eseményei “több mint egy évadnyi tévésorozatot” fednek le, ami arra utal, hogy akár két vagy több évadra is feloszthatják a videójáték folytatását a tévéképernyőjén.

Mazin és Neil Druckmann executive producer azt is elárulta, hogy a második évadban a játéktól “gyökeresen eltérő” pillanatok lesznek, és valószínűleg sokkal több akció és több fertőzött lesz, a sorozat előrehaladtával pedig többféle fertőzött fog megjelenni. Ez részben válasz a rajongói elvárásokra, hiszen többek kritizálták a sorozatot, amiért annyira kevés volt benne az akció és a fertőzött.

A The Last of Us januárban futott be, és az elmúlt évtized második legjobb debütálását hozta az HBO-nál. Az évadnyitó epizód után a sorozat tovább erősödött, az első hat epizód átlagosan 30,4 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, a finálé pedig az évad legnagyobb nézettségét szállította.

The Last of Us
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.