Stranger Things

Bejelentették, hogy két részben és mikor mutatják be a Stranger Things 4. évadát, miközben elkaszálták

Elkaszálták a Stranger Things című sorozatot.

A Netflix streamingszolgáltató ma bejelentette, hogy a Stranger Things 4. évadának premierje május 27-én lesz. Ez a negyedik évad azonban majdnem kétszer olyan hosszú, mint az előző évadok, ezért két részben fogják majd közzétenni, a második adag maradék öt epizódját héttel később, július 1-jén teszi elérhető majd a platform.

A Netflix weboldalán olvasható hírhez a sorozat alkotói, a Duffer testvérek is mellékeltek egy levelet, amiben azt taglalták, miért van szükség, hogy két időpontban mutassák be a következő évadot. A kreatív testvérpár elmagyarázta, hogy a negyedik évad majdnem kétszer olyan hosszú lesz, mint az előző szériák voltak, és azt is elárulták, hogy a Stranger Things a negyedik évaddal befejeződik – szemben a korábbi hírekkel, hogy készítenek még egy ötödik évadot is, de inkább elhúzzák a negyedik évadot.

“Kilenc forgatókönyvvel, több mint nyolcszáz oldallal, majdnem két évnyi forgatással, több ezer vizuális effektfelvétellel és a korábbi évadoknál majdnem kétszer hosszabb játékidővel a Stranger Things 4. évada volt az eddigi legnagyobb kihívás, de egyben a leghálásabb is” – fogalmazott a Duffer Brothers.

“Ez egyben a vég kezdete is” – folytatták. “Hét évvel ezelőtt megterveztük a Stranger Things teljes történetszálát. Akkor azt jósoltuk, hogy a történet négy-öt évadig fog tartani. Túl nagynak bizonyult ahhoz, hogy négyben elmeséljük, de — ahogy hamarosan ti is meg fogjátok látni — most már száguldunk a finálé felé. A 4. évad lesz az utolsó előtti, az 5. évad pedig az utolsó”.

Még 2019 nyarán mutatták be a nagysikerű Stranger Things című sorozat 3. évadát, ami csakúgy mint az előző két évad, kilenc epizódot számlált. A mostani bejelentés szerint vagyis a negyedik évad epizódszámban nem, de játékidőben jóval hosszabb lesz, mint a korábbi epizódok.

A 4. évad cselekményéről a Netflix egy szinopszist is kiadott, mely szerint “Hat hónap telt el a Starcourt-i csata óta, amely terrort és pusztulást hozott Hawkinsra. Az következményekkel küszködve a baráti társaság először távolodik el egymástól – és a középiskola bonyolult dolgai között való eligazodás sem könnyíti meg a gyerekek dolgát. Ebben a nehéz időszakban egy új, borzalmas természetfeletti fenyegetés bukkan fel, és egy hátborzongató rejtélyt tárul elénk, és ha megoldódik, talán végre véget vethet a Tótágas borzalmainak”.

És bár a készítők bejelentették most, hogy a két részre bontott 4. évad lesz az utolsó, nemkizárt, hogy a későbbiekben bővítik ezt az univerzumot más spinoff-sorozatokkal. Ezekkel kapcsolatban semmi konkrétumot nem árultak el.

Stranger Things
Total
21
Shares
Previous Article
Mélyvíz

Megérkezett az erotikával túlfűtött Ben Affleck és Ana de Armas főszereplésével forgatott Mélyvíz előzetese

Next Article
Alien

Az Alien sorozata meglepő dolgokat tartogat a rajongóknak, kiderült, mikor játszódik és Ripley szerepel-e benne

Related Posts