Főoldal Filmek Bejelentették a Venom 3. alcímét, és a vártnál valamivel előbb jön
Filmek

Bejelentették a Venom 3. alcímét, és a vártnál valamivel előbb jön

Tényleg ez lesz Venom utolsó menete? Néhány héttel korábban jön a harmadik rész.

645
Venom
Forrás: Sony Pictures

A Sony Pictures végre bejelentette, hogy milyen címmel érkezik a Venom 3., sőt, kaptak egy jó hírt a rajongók is, hiszen a filmet a vártnál előbb fogják bemutatni a mozikban. A tervek szerint későn ősszel mutatták volna be, ehelyett már októberben láthatják Eddie Brock és Venom kalandját.

A Venom sztárja, Tom Hardy nem sokkal a forgatás megkezdése után egy közösségi média posztban megerősítette, hogy a harmadik film Eddie Brock “utolsó kalandját” jelenti, és úgy tűnik, hogy ez a kifejezés hatással volt a filmre is, ugyanis a Venom: The Last Dance címmel kell keresnünk a filmet. A cím jelentheti a franchise végét, de azt is, hogy Venom hamarosan csatlakozik egy nagyobb univerzumhoz, amiben végre a falmászóval is összetalálkozhatnak. A film premierdátumát is előrehozták 2024. november 8-ról 2024. október 25-re.

A szimbióta egy darabja az MCU-ban maradt, amikor Brockot visszaküldték a saját univerzumába a Pókember: Nincs hazaút utójelenetében. A jelenet után sokan arra gondolnak, hogy valami nagy dolog van készülőben, de erre még egy darabig várnunk kell, ezt nem ebben a filmben fogják kibontani. Bármi megtörténhet, még az sincs kizárva, hogy Venomtól egy időre elköszönünk.

A stúdió eddig elég jól titkolta a történet részleteit. Amikor tavaly elkezdődött a forgatás a spanyolországi Los Mateosban, néhány kiszivárgott forgatási fényképen halottak napjára emlékeztető díszletre és viseletre lettünk figyelmesek, ami arra utalt, hogy a szimbióta következő kalandja részben Mexikóban játszódik majd, az éves Día de los Muertos fesztivál idején.

Pletykákat már olvashattunk a film főgonoszáról, de azon kívül semmi többet, miszerint Tom Hardy valószínűleg utoljára tér vissza Eddie Brock szerepében. “Tom Hardy visszatér a halálos védelmező Venom szerepében a sorozat harmadik részében, amelyet Kelly Marcel rendez, és egyben ő felel a forgatókönyvért is, a sztorit pedig Marcel és Hardy írta. A producerek Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy és Hutch Parker” – olvasható egy másik kommünikében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.