Bejelentésre került az F1 2020

Csapatmenedzselés is jön az F1 2020-ba.

Csapatmenedzselés is jön az F1 2020-ba.

Mi lehetünk a 11. csapat a soron következő, hivatalos F1 játékban, melyet jó szokáshoz híven a Codemasters szállít nekünk. Ahogy azt már megírtuk, a jelenlegi járvány helyzetben sem maradtunk a száguldó cirkusz nélkül, ugyanis az általunk is tesztelt F1 2019-ben lezavarják virtuálisan a maradék futamot.

Erre ma bombaként robbant hír, küszöbön a legújabb évad, mely nem kevesebb újítást hoz a szokásos kozmetikai beavatkozásokon túl, mint példának okáért a csapatmenedzselés az egyjátékos kampány során. Erre a széria történetében még nem volt példa és érthetően őrült meg rengeteg rajongó a hír hallatán. De akik szeretik a kompetitív játékok ma már elfeledett változatát, azoknak is felcsillanhat a szeme. A játékban ugyanis lesz kétszemélyes, osztott képernyős multi, melyet olyan régóta hiányolnak a rajongók.

A gyűjtők is örülhetnek, érkezik a játékból egy Michael Schumacher Deluxe Edition, melynek fizikai változatáról még nem tudunk semmit. Digitálisan viszont olyan jószágokat tehetünk majd az istállónkba mint a Bennetton B194 és a B195, amikben Schumacher első két világbajnoki címét szerezte 1994-ben és 1995-ben. A notórius Ferrari fanok pedig az F1-2000 miatt lehetnek igazán boldogok, amiben első kupáját zsebelte be a legendás maranellói csapatnál.
Az F1 2020 megjelenésére 2020. júliusban számíthatunk Stadia, PS4, PC és Xbox One platformokon.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article
The Mandalorian

A klónok háborúja egy újabb szereplője térhet vissza The Mandalorian második évadjában?

Next Article

Úgy fest valóban a Grand Theft Auto következő részén ügyködik a Rockstar

Related Posts
Wide Screen YouTube